Следва

Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд

9 звездни двойки, които се разделиха по време на карантината

Разбира се, карантината не е единствената причина за тези раздeли - по-скоро последната капка, преляла чашата на противоречията. Разказваме, кои звездни двойки се разделиха в последните три месеца...

Celebrities преди 3 години

В бурята на коронавируса катастрофираха много семейни лодки. Дори и най-силно скрепените  двойки неизбежно изпитаха стрес в невероятните условия на самоизолация и необходимостта да прекарат 24 часа плътно един с друг. За мнозина, чиито отношения много преди пандемията са се крепели трудно, карантината се превърна в последен акорд на любовната симфония.


Джейми Кинг и Кайл Нюман; Брайън Остин Грийн и Меган Фокс; София Ричи и Скот Дисик

Тенденцията се наблюдава в целия свят. Първо я отбелязаха в Китай, където в средата на февруари започна смекчаването на карантинните мерки. Според The ​​Gobal Times, щом местните администрации отварят врати, в тях се образуват опашки от двойки, решени на развод. Останалият свят също твърде вероятно ще се сблъска с подобни "огнища" на официални раздели, и то в съвсем близко бъдеще. Това съобщава например Mirror, позовавайки се на адвокати от Обединеното кралство, специализирани в семейните въпроси. "Върхът на нашите дела [бракоразводни процедури] обикновено се достига след летните ваканции и коледните празници, когато хората прекарват много време заедно“, казва водещ британски бракоразводен адвокат. "Можем само да си представим какво ще е сега, след като семействата се оказаха затворени по домовете си толкова дълго време.“

Разбира се, не самата карантина унищожава двойките, тя само фокусира проблемите и противоречията, които тлеят под повърхността от години. В този случай решението за развод просто съвпада с въвеждането на мерките за изолация. Следва тъжната селекция от звездни двойки, в които решението за раздяла съвпадна буквално с форсмажора на последните седмици и месеци.

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

На 13 май новинарският сайт TMZ съобщи, че актрисата и дизайнер Мери-Кейт Олсън и френският банкер Оливие Саркози са се разделили след пет години брак. Оказа се, че американската звезда е поискала спешен съдебен процес, за да оспори решението на съпруга да я изгони от общия им дом и да я лиши от лично имущество (което противоречи на брачния им договор). Съобщава се също, че Мери-Кейт вече се е опитала да подаде молба за развод на 17 април, но е била информирана, че нюйоркските съдилища не приемат молби заради пандемията COVID-19. "Връзката им стана ужасно грозна, а разводът се очертава скандален", споделя инсайдър пред People. Освен противоречията около собствеността, двойката няма съгласие и по въпроса за децата. "Преди няколко години раждането на дете изобщо не беше в приоритетите на Мери-Кейт, но сега всичко се промени", казва източникът. - "Оливие обаче вече има две големи деца и не иска повече. Мери-Кейт вярваше, че той ще промени решението си, но това така и не се случи“. На всичкото отгоре актрисата прие ужасно,  или по-скоре не прие предложението на банкера, бившата му съпруга да живее с него и Мери-Кейт в селската им къща в Бриджхемптън по време на пандемията. "Роднините му останаха в Ню Йорк, Оливие беше много тревожен за тях и помоли Мери-Кейт да се съгласи да приютят бившата му жена, децата и майка му в провинциалното им имение. Без значение колко Мери-Кейт обича децата му, животът с цялото семейство под един покрив по време на пандемията от коронавирус наистина звучи прекалено."


Брайън Остин Грийн и Меган Фокс

На 18 май, след няколко седмици спекулации за раздялата на Брайън Остин Грийн и Меган Фокс, медиите получиха официално потвърждение от двойката. Звездата от Beverly Hills 90210 потвърди, че със съпругата му са карантирани отделно. В крайна сметка двамата са взели решениeто да се разведат след 10-годишен брак. Американският актьор спомена за проблемите в двойката подробно в собствения си подкаст "...с Брайън Остин Грийн“: в края на миналата година Меган се прибра от снимки и директно ми каза какво мисли, а именно, че разстоянието между двама ни става все по-непреодолимо. "Разбрах, че, работейки сама в чужбина, се чувствам по-добре, по-себе си", казва тя. "И това чувство ми хареса. Мисля, че е важно за го запазя". "Говорихме за това", казва Брайън в подкаста. - И решихме да заживеем отделно, което и направихме. Имахме невероятна връзка, аз винаги ще я обичам и знам, че тя винаги ще ме обича." Двойката е решена да поддържа приятелски отношения в името на трите си момчета. Въпреки това, мнозина са убедени, причината за раздялата е романсът на Фокс с рапъра Колсън Бейкър, известен под псевдонима Machine Gun Kelly Факт е, че Меган напоследък е засичана повече от редовно с музиканта. 

Припомняме, че актрисата бе решена да подаде молба за развод още през 2015 г., но промени решението си, след като разбра, че е бременна.


Джейми Кинг и Кайл Нюман

Американската актриса Джейми Кинг, известна с ролята си в трилъра Sin City, е решена да се разведе с режисьора Кайл Нюман, като молбата е подадена на 18 май. Двамата са женени от 12 години. Джейми е завела дело в Лос Анджелис, отделно е поискала временна ограничителна заповед (мярката обикновено се използва за жертви на домашно насилие). Междувременно се изяснява, че не всичко е просто в тази история. Според Кайл Нюман, който в момента е в Пенсилвания с две от общите деца, жена му злоупотребява с алкохол и наркотици от много години. Той също иска бърз съдебен процес за да получи еднолично попечителство над децата, тъй като Джейми просто не може да е грижовна майка. Съдията е  отхвърлил искането му, като е препоръчал бившите съпрузи да се срещнат в съдебната зала и да разпределят родителските отговорности, разбира се, когато съдилищата отворят. Междувременно момчетата трябва да останат с баща си в Пенсилвания.


Кара Делевин и Ашли Бенсън

Известната манекенка и звездата от сериала "Малки сладки лъжкини“ са заедно две години, като наскоро дори се заговори за тайната им сватба. Въпреки това Кара и Ашли са решили да се разделят, съобщиха от People на 6 май. За последен път двойката е видяна на публично място през март, след въвеждането на принудителна изолация поради пандемията. Очевидно обаче  съвместната самоизолация е навредила на отношенията им. "Кара и Ашли и преди имаха възходи и падения, но сега всичко приключи“, казват близки до двойката пред колегите от People."Тяхната история е в историята.“ Според слуховете обаче Бенсън не е скучала през почивката, актрисата вече е подозирана в афера с рапъра G-Eazy.


Throwback: Новата светска двойка: Кара + Ашли


Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп

Секс символът на новото поколение, звезда от филмите "Призови ме с твоето име", "Кралят“ и "Един дъждовен ден в Ню Йорк“ отново е вакантен. Новината сподели самият Тимъти в интервю за британския Vogue през май. Връзката му с модела и актриса Лили-Роуз Деп продължи почти година: двойката се срещна на снимачната площадка на историческата драма "Кралят“, след което младите хубавци започнаха да се появяват заедно навсякъде. Неофициални снимки на Тимъти и Лили-Роуз, които обикалят Ню Йорк, хванати за ръце или целувайки се на яхта в Италия, бяха публикувани периодично в пресата. Само че младите хора вече са решили да се карантират отделно: актьорът е в Америка, а бившата му приятелка - в Париж. Нищо не се знае за причините за разпада, освен факта, че съвпада със смутното време. 


София Ричи и Скот Дисик

Карантинния тест не издържаха и Скот Дисик и София Ричи. Американският модел, който участва в рекламни кампании за големи марки като Tommy Hilfiger, Michael Kors и Chanel, и участникът в риалити шоуто Keeping Up With The Kardashians потвърдиха раздялата си след три години връзка на 21 май в Us Weekly. Съобщава се, че причината за решението са "миналите травми“ на Скот, свързани с психичното му здраве, в резултат на което той се е "върнал към старите навици“ и е бил принуден да посещава програма за рехабилитация. "София се умори“, казва инсайдър. "Раздялата им беше въпрос на време." Скот не е най-добрата версия на себе си в момента, съответно София е много разстроена, но на първо място се опитва да се грижи за себе си“. Източникът добави още, че Скот наскоро е подновил приятелството си с бившата си партньорка и майка на трите му деца Кортни Кардашиян, която има своята роля в раздялата. В пресата отдавна се носят слухове, че Кортни от години настройва бившия си съпруг срещу младата му страст. Изглежда, че планът за звездата от телевизионното шоу на семейство Кардашиян най-накрая е сработил.


Евън Питърс и Халси

Звездата от American Horror Story и певицата Халси са се разделили - западните медии писаха за това в началото на май, като се позоваха на собствените източници. Официални изявления от двойката няма, но феновете обръщат внимание на "тревожните симптоми“ отпреди няколко месеца. В края на март Халси заличава почти всички снимки с Евън в профила си в Instagram. Тогава медийни източници потвърдиха, че двойката кара карантината отделно. Припомняме, че връзката между Халси и Евън стана публична миналата есен, когато певицата публикува обща снимка от партито Almost Famous Halloween. След това влюбените започнаха да се появяват заедно на събития, споделяха и кадри от романтични бягствя. В края на годината започнаха да се разпространяват слухове за бременността на певицата, които тя отрече в Twitter. "Все още не съм бременна. Все още съм алергичен към глутен. Все още обичам палачинки“, пошегува се тя.


Матю Пери и Моли Хервиц

В началото на май In Touch Weekly съобщи, че 50-годишният актьор Матю Пери, известен с ролята на Чандлър Бинг в комедийния сериал "Приятели", се е разделил с 28-годишната си любима Моли Хервиц. Източникът потвърждава, че актьорът е под карантина в пълно уединение, въпреки че успява да поддържа приятелски отношения с бившата си страст. Матю се среща с Моли (кастинг агент) от края на миналата година, като двамата са забелязани да напускат ресторант в Холивуд. На 14 февруари 2020 г. момичето потвърди романа, сърдечно поздравявайки гаджето си в социалните мрежи. Двойката все още не е коментирала раздялата.


"Приятелите" се събират отново на екран


Лесли Гросман и Джон Гросман

Още една звезда от AHS (American Horror Story) се е разделила с любовта. 48-годишната Лесли Гросман разбира, че съпругът й, с когото са женени повече от 20 години, е подал молба за развод през април. Джон дори не си прави труда да я информира за решението си. Тя прочита за всичко в пресата. Според близък приятел на Лесли, актрисата е много депресирана. Тя не очаква подобен обрат, отношенията им изглеждат перфектни допреди две месеца, без Джон да проявява каквито и да е признаци на недоволство. Двойката има 13-годишна дъщеря.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.