Следва

Дневен ХОРОСКОП - 09.06.2020

Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд

Ladies and the Trump...

Celebrities преди 3 години

Доналд Тръмп си спечели статуса на милиардер много преди да стане Президент - поради тази причина, естествено, всички бивши и настоящи жени на живота му са доста добре обезпечени; същото, ако не и с по-голяма сила, се отнася за двете му дъщери. Казусът е интересен: колко точно "струват" жените в живота на Тръмп? За успокоение на терзанията ни, журналистите от South China Morning Post се добират до информация за състоянието на всяка една Ms Тръмп:

Състоянието на първата съпруга на Доналд - колоритната Ивана - е оценено на 100 милиона щатски долара. След развода от 1992 г. госпожа Тръмп притежава "едва" 25 от тези милиони, но очевидно съпругът й е успял да възпита бизнес нюха й, защото Ивана успява да спечели разликата благодарение само на собствените си усилия и умения; менажира успешно две козметични компании, пише книги за себеусъвършенстването, както и за собствения си живот.

Марла Мейпълс е причината за развода на Доналд и Съпруга №1 - нейният брак обаче не се оказва кой знае колко по-дълготраен, като за капак, успява да наследи едва 5 милиона от Тръмп империята. Оттогава насам не се наблюдава увеличение в състоянието й, но, ако не друго, то поне не се и понижава.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


Това, разбира се, далеч не означава, че омъжвайки се за Доналд, Мелания "го взема" обеднял - ни най-малко. Освен това самата Мелания заработва доста добре като модел преди брака си - също така, преди да се премести в Ню Йорк настоящата госпожа Тръмп продава личната си колекция от бижута за доста добра сума. Към момента FLOTUS не регистрира приходи, но въпреки това е една от най-състоятелните първи дами в света. Състоянието й е оценено на 50 милиона долара.


Мелания Тръмп на 50. Петте най-противоречиви аутфита на Първата дама


По-голямата от дъщерите на Тръмп - Иванка, разбира се, заработва много повече от собствената си майка и две мащехи. Приблизително капиталът й възлиза на 300 милиона долара, 135 от които са приход от семейната компания. Освен компанията, която върти заедно със съпруга си, Иванка печели и добра заплата при изпълнението на различни длъжности в бизнеса на баща й.

Малката госпожица Тръмп, Тифани, съвсем наскоро се дипломира като юрист, така че на практика не разполага с достатъчно време, за да може да се похвали със собствено състояние. Носят се слухове, че отношенията с баща й са меко казано сложни, но това не пречи да русокосата девойка да се присъедини към фамилната компания. Към момента Тифани може да се похвали с 10 милиона долара.


5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.