Следва

Хубавиците си личат от малки: Анджелина Джоли в детството и ранната младост

Дневен ХОРОСКОП - 09.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник много от вас ще се ангажират с различни отлагани досега планове за пътуване или относно промени поради различни нови обстоятелства. На първо място, проверете всяка информация и подробност, свързана с документацията. Този ден има с какво да зарадва тези от вас, които знаят и умеят да планират разумно своите действия. Във вторник е възможно да се разстроите от лоши новини за някого, когото познавате или важно събитие на мястото, на което живеете. Това ще бъде много напрегнат ден за тези от вас, които ще имат ангажименти със съдебни или юридически институции. Дете или млад човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще бъдат темата за разговор, включително телефонен или онлайн.

Овен, Лъв, Стрелец: във вторник ще проведете разговор, който ще ви помогне да вземете важно решение, да обсъдите различни събития и други. Днес можете да планирате или организирате важен ангажимент за утрешния ден. Денят е подходящ за финансови дела, стига да не си боравите с хитрост или алчност.

Телец, Дева, Козирог: днес ще останете изненадани от различни проблеми в дома; възможни са ангажименти (ремонти), свързани с технически или битови уреди, повреди в инсталацията и др. Предстои да се порадвате на среща или събитие, свързано с приятел. Избягвайте конфликтите, тъй като ситуацията няма да се развие в желаната от вас посока.

Близнаци, Везни, Водолей: някои от основните ви ангажименти във вторник ще бъдат свързани с роднините; в приятелските връзки също ще настъпят интересни ситуации. Като цяло денят носи нормално развитие на ежедневните ви ангажименти; новите запознанства ще останат в живота ви за дълго време напред.

Рак, Скорпион, Риби: вторник ще бъде благоприятен ден за намиране на бързи решения на проблеми или стресови ситуации. Основните ви ангажименти днес ще бъдат свързани с пътувания или хора, които живеят в други населени места. Може да се изненадате от разговор или предложение от страна на човек, който не живее в близост до вас. Вторник ще бъде добър ден за разработване на финансови планове и получаване на парични преводи. Бъдете внимателни на работното си място днес, тъй като разсейването може да причини грешки или пропуски.

More Astro