Следва

Какво ново: Wizz Air с две нови линии - до Франкфурт и Прага

Хубавиците си личат от малки: Анджелина Джоли в детството и ранната младост

Beautiful since 1975...

Celebrities преди 3 години

Както отбелязахме на 4-ти юни, когато актрисата, режисьор и посланик на добра воля на ООН навърши 45, Анджелина Джоли е неизчерпаем източник на вдъхновение - многолика, неуморна, вярна на себе си, ангажирана, красива... изобщо изключително интересна личност с богато минало и много опит, опитомен от нея по един достоен начин.

Дебютът й в киното се състои още в детството - през 1982 година тя играе заедно с родителите си в комедията "В търсене на изход". Още с този първи опит става очевидно, че е на път да се роди истинска звезда. Световната популярност настига Джоли след участието й в приключенската история за Лара Крофт, макар че кинокритиците предпочитат драматичния й талант, ярко изразен във филми като "Джия" или "Подмяната".


Анджелина Джоли в ролята на Лара Крофт

В годините на кариерата й цялата личност на Джоли претърпява еволюция - от сексапилна и дръзка бунтарка тя се превръща в образцова майка на шест деца, жена, която не се бои да отстоява правата или идеалите си, в личност с проективна емпатия, която не се притеснява да изрази иронията си към присъдената й "титла" "Най-сексапилна жена в света".

Заради вдъхновението, и заради убеждението, че денят си личи от сутринта, и отново в чест на скоро отминалия празник на прекрасната Анджелина, се връщаме назад във времето с поредица сладки, та сладки снимки от времето, в което Анджи е просто дете, а не суперзвезда.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.