Следва

The new basics

Кръвни връзки: Алесандра Амброзио и малкото й копие

Like mother, like daughter

All fashion преди 3 години

39-годишната Алесандра Амброзио е един от най-търсените модели в света. За възрастта си манекенката, горда майка на две рожби, изглежда зашеметяващо. Ген, вероятно, ако съдим по начина, по който, на своите невръстни 11, изглежда и дъщерята на Алесандра - Ана. Преди дни двете, мама и дете, бяха засечени от папараците на съвместна спортна разходка.

Очевидно, моделът държи да предаде любовта си към спорта и движението на младата Ана от ранното й детство, очевидно осъзнавайки отлично, че природосъобразният начин на живот и грижата за тонуса са определящи за кариерата, самочувствието и добруването по принцип. На снимките виждаме модела в спортен екип в сиво - къс клин и топ, с вързана на кръста ветровка в ярко зелено, маска и шапка с козирка.


След 13 години: Алесандра и Джейми се РАЗДЕЛИХА!


Дъщеря й предпочита черен клин и скъсен топ в същия цвят, отгоре носи розов суичър. Косата й е вързана на висока опашка, прическата открива прекрасно и нежно лице, на което отдалеч си личи приликата с красивата родителка.

"Момичето е родено за модел", "Расте достойна смяна", "Ако Ана поиска, най-вероятно ще стане страхотен модел", "Копие на мама", "Мини Амброзио!", "Каква красавица", реагират на кадрите многобройните фенове на модела.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.