Следва

ЧРД, Принц Филип, 99, и как трудното детство бележи живота на съпруга на Елизабет II

Карантината на известните: Лео и Камила - сладка двойка на шопинг в LA

Карантинен шопинг...

Celebrities преди 3 години

След разхлабването на карантинените мерки в САЩ, все повече известни личности се завръщат към обичайните си занимания, най-любимото сред които едва ли са честите срещи с папараците, но пък е някак неизбежно. Във вторник дойде ред на започващата да набира все повече популярност двойка Камила Мороне - Лео ди Каприо (и подозрителност, тъй като това е най-дългата връзка на актьора от не-си-спомняме-кога).


Камила на Лео за 23-годишната разлика във възрастта им


На излизане от дежурен шопинг тур в голям търговски център в Лос Анджелис, Камила и Лео не демонстрираха близост - както обикновено - но пък любовта помежду им трудно може да остане скрита. Очевидно двамата се чувствам много комфортно един с друг - Лео е с чифт небрежни джапанки, тишърт, шорти и непретенциозен суичер. Камила се крие зад чифт черни очила (доколкото виждаме Celine), дълги прокъсани джинси и червени Converse. Двойката спазва всички правила за "защитна екипировка" - и двамата носят маски и предпазни ръкавици, както подобава ситуацията, в която всички живеем.

Актьорите може и да пазят връзката си в тайна, но по време на карантината със сигурност разбрахме едно - посрещнаха в дома си двама нови домашни любимеца: очарователните хъскита Джак и Джил. В Инстаграм пост Камила разказа, че това е най-доброто възможно решение, което са вземали като двойка, и че също така е позабравила какво щастие могат да донесат животинките у дома.


5 неща, които не знаехме за Камила Мороне, любимата на Лео ди Каприо


По последните постове на модела в социалните мрежи личи силната й подкрепа към Black Lives Matter движението и протичащите в момента протести. И въпреки че нито Лео, нито Камила бяха забелязани като физическо присъствие по време на шествията, двамата обявиха позициите си в Инстаграм.


Пост от Инстаграм профила на Лео


Постът на Камила

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.