Следва

Beauty Starter: Розмари Тишер, 36 going 16

Деветчасов сън, йога и сок от целина: красота и дълголетие the Kate Moss way

Nothing tastes as good as skinny feels?

Celebrity beauty преди 3 години

Кейт Мос е легенда - на 20, на 46 и на 87. Независимо че смени минито с макси и да я видим на голямо модно събитие е вече рядкост, няма човек, който да е част от модната индустрия по един или други начин, и да не изпитва особено страхопочитание към един от най-известните модели на 90-те.

Почти 30 години след "Nothing tastes as good as skinny feels" фазата, Мос говори пред Elle за бюти тайните се, разкрасителните ритуали и лайфстайла си сега, драстично различен от този преди. Пред шумните партита супермоделът в момента предпочита дълбокия здравословен сън, например:

"Лягам си в 11, като предварително съм се приспала с някой сериал. Току-що приключих Sex Education - толкова е забавен. Ставам в 8 всяка сутрин също така", споделя Кейт.


Завръщане в бъдещето: Skinny вежди като на Кейт Мос


Моделът започва деня си с чаша гореща вода и чак след това задължителното кафе. Тренировките са голяма част от ежедневието й: прави йога, която, по нейни думи, й помага в справянето със стреса, и редовно тренира в домашния си фитнес.

"Сутрин правя йога упражнения с инструктора си, който идва вкъщи всеки ден. Имам и мини фитнес салон у дома с велоергометър, който обаче не използвам много често - намирам го за трудоемко."

Ако сте се чудили кой е продуктът, който винаги може да бъде открит в хладилника на Кейт, това е целината. От нея топмоделът прави сокове за цялото домакинство. Мос признава още обичта си към дългите масажи и терапии за лице:

"Последната процедура, на която бях, е Бразилски лимфен дренаж. Беше лудо. Не знам какво точно направи масажистът, но си тръгнах оттам сякаш наполовина!"


Beauty Starter: Ивелина Чоева, child of the Universe


Като най-голям бюти грях звездата припознава факта, че забравя - признава, че невинаги маха грима от лицето си нощем:

"Когато съм уморена, просто забравям да го махна. А просто мразя как изглежда на сутринта", разказва Кейт в заключение.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя