Следва

Street Style: летните cool-girl аутфити, от които сме обсебени

Всички носят: headscarfs, ШАЛ we?

Копринените шалове за глава са последният моден аксесоар, който задължително трябва да добавим към лятната си селекция.

All fashion преди 3 години

Rag & Bone 

Аксесоарите за коса като цяло се радват на голямо обожание през изминалите няколко сезона, започвайки от декорациите с перли и кристали и преминавайки през шапките, специално bucket дизайна, който е широко разпространен и през настоящия пролетно-летен сезон. Шаловете за глава пък са сред елементите, които по подразбиране присъстват в гардеробите ни, макар и да не ги носим редовно в ежедневието. Благодарение на част от дизайнерските колекции за Пролет 2020-та обаче, приятно винтидж естетиката на шала си проправя път на котешката пътечка - чудесни примери за кежуал и лесен за приложение стайлинг намираме в колекциите на Rag & Bone, Brandon Maxwell и Jacquemus.

Brandon Maxwell

Верижната реакция, разбира се, не закъснява и аксесоарът за коса вече е обект на стилистично внимание и за модните момичета, които с лекота му проправят път във визиите си. Имената на Бела Хадид, Кая Гербер и Елза Хоск неизменно присъстват в списъка, говорейки за който и да е новоизникнал тренд, а компания им правят редовните заподозрени като Мария Бернад, Дойна Чобану, Нина Сюс и още.

Jacquemus

Разглеждайки множеството интерпретации, отбелязваме, че коприната съвсем не е задължителен елемент - макар и силно препоръчителна, може да бъде заменена с всяка друга материя под ръка, включително и така наречената памучна бандана, последно актуална от началото на 2000 г.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.