Следва

"По-добре е да си щастлив, отколкото добре облечен", Айрис Апфел на 101

Дневен ХОРОСКОП - 11.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък ще имате не един повод да се чувствате по-оптимистични, в доста добро настроение и заредени с по-високи очаквания за бъдещето. Във финансово отношение можете ще се радвате на паричен прихд, но също така съществува вероятност да предизвикате хаос с неразумни, прибързани покупки или действия от финансов характер. Изненадата на деня може да е свързана с клюки или случайно изпусната тайна от приятел, колега или близък познат. Денят е благоприятен за предварително уговорени срещи и събития. Вероятни са поканите за тези, които идват до края на тази седмица. Можете да имате динамична комуникация с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Не се включвайте в работа с важни финансови документи днес, тъй като ще бъдете предразположени към разсейване и пропускане на важни подробности.

Овен, Лъв, Стрелец: днес, въпреки голямата си ангажираност, ще можете да се порадвате на успешни резултати. В четвъртък развитието на плановете ви ще зависи от основната ви дейност. Ако положите усилия, ще имате успешен ден. Денят е благоприятен за срещи и събирания.

Телец, Дева, Козирог: предстоят разходи, свързани с покупки или спешни плащания. Срещите ви днес ще бъдат изпълнени с много емоции и преживявания. Можете да научите важни или интересни неща за самите себе си. Не бързайте с важните решения, преди да прецените разумно и разумно конкретната ситуация.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще трябва да се ангажирате по-сериозно с приключването на професионален или бизнес ангажимент. Ще бъдете емоционално много зависими от собствените си чувства и настроения, което може да направи четвъртък по-стресиращ за вашата чувствителна душа. Денят е благоприятен за кратки пътувания.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще настоявате да планирате конкретни действия в семейството, свързани с ремонти, с уреждането на битови или имуществени проблеми през летния сезон; някои от вас ще бъдат ангажирани в предстоящо събиране на семейството. Четвъртък предвещава изненада, свързана с момиче или жена. Днес мнозина ще помислят за пътуване, което ще поемат през следващите няколко дни.

More Astro