Следва

Happy Pride!

We love: Kenzo и Vans с нова съвместна колекция

Брандовете възобновиха партньорството си.

All fashion преди 3 години

В новата колаборация за пролетно-летния сезон креативният директор на Kenzo Фелипе Оливейра Баптиста принтира върху култовите Vans Sk8-Hi и Old-Skool архивна цветна шарка.


We love: Vans-ки с Фрида Кало


Освен обувките, в колекцията влизат 46 артикула облекло, също принтирани с флорални мотиви и изпълнени в ярки цветове. За направата на тениските и суичърите на бранда е използван органичен памук. В колекцията си намираме още чанти, панамки, поли и сукмани и даже скейтборди.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.