Следва

Дизайн за вдъхновение: кротък, елегантен и зелен - домът на една дизайнерка в Дубай

Дневен ХОРОСКОП - 12.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък отговорностите ви ще са по-големи, така че не губете време за удоволствия или разговори и срещи без конкретна цел. Следвайте и слушайте внимателно думите и съветите на хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец; тяхното влияние върху делата ви днес е от особена важност. Личните отношения на младите мъже ще се превърнат в повод за специални емоции. Денят ще бъде благоприятен за пътуване по работа или поради неотложни семейни ангажименти.

Овен, Лъв, Стрелец: днес трябва да прекарате повече време с близките си приятели или роднини; предстоят важни ангажименти и ако планирате деня си добре, всички около вас ще бъдат щастливи. Днес може да изживеете специален момент с партньора си или с близък приятел.

Телец, Дева, Козирог: днес се чувствате напрегнати и нестабилни. Иска ви се да имате повече почивка и всяко излишно натоварване се отразява неблагоприятно върху нервната ви система. Възможно е да възникнат леки здравословни неразположения. Днес е добре да прекарате повече време у дома, но не и да мързелувате.

Близнаци, Везни, Водолей: петък е важен ден; събитията, които ще преживеете днес, няма да приключат току-така - очаквайте продължението им през следващата седмица. Денят е благоприятен за семейните начинания; също така е добър ден за пътувания и контакти с хора от различни разстояния. Любовните ви връзки се развиват добре, особено ако избягвате да давате предимство на собствените си желания и се вслушате в тези на партньора си.

Рак, Скорпион, Риби: петък е благоприятен ден в любовно отношение, очакват ви романтични преживявания, които ще "направят" целия ви уикенд. Действията и коментарите на приятелите ви могат да създадат временно напрежение в отношенията, но пак зависи от това как реагирате на момента. Днес мнозина ще се зарадват на новините, свързани с деца. В петък се налага да направите известни промени в плановете си за срещи и събирания през следващите няколко дни.

More Astro