Следва

Самира Наср, новият Главен редактор на Harper's Bazaar

7 ужасно скъпи чанти, които купуваме сега и носим завинаги

От Jamie на Saint Laurent до Peekaboo Iconic на Fendi.

Shopping преди 3 години

Някоя от нас, която не обожава красиви чанти? Няма!

Страхотният аксесоар е манифест на индивидуалността, ключов детайл в цялостното внушение на стила ни, перфектен начин да се чувстваме завършени, цялостни и много елегантни. Чантата е лично нещо, защото говори много за нас като личност. За мнозина придобиването на нова чанта е нелесно решение, защото качествената, добре изработена чанта е призвана да издържи теста на времето и да бъде съвършена инвестиция в гардероба ни.

Приятен факт е, че тенденциите при чантите не се променят толкова бързо, колкото модните тенденции при облеклото, така че, ватирани чанти, тези с дръжка-верижка, и кросбоди моделите, общо взето обемат стиловете, много актуални и в този момент - Лятото на 2020-та.

Затова, днес, екипът на View Sofia събира най-добрите най-нови модели, в които да вложим средства, ако ги имаме. Това са до една култови чанти, които всеки иска да притежава, които вдигат настроението и ни карат да се усмихваме. 

Giorgio Armani La Prima, малка и разкошна, 2 100 долара

С прости изчистени линии и превъзходна изработка, чантата Giorgio Armani La Prima е перфектната полирана и изискана опция за съвременната жена. В редица цветове и с удобни регулируеми презрамки, тя е на ръба на съвършенството. 


Celine от Hedi Slimane Cabas, чанта с велик етикет, 2 650 долара

Ако търсите удобен другар за всякакви случаи, това е чантата за вас. С прочутия си монограм, използван за първи път през 1972 г. и вдъхновен от веригата, обграждаща Триумфалната арка, това е перфектната чанта за прибиране на лаптоп, ключове, телефон, лека закуска и дори приятел.


Burberry TB, великата красота, 4 090 долара

Чантата TB - кръстена на едноименния основател Томас Бърбъри - беше пусната като част от дебютната колекция на Рикардо Тиши за бранда (2018 г.) и не е чудно, че моделът присъства във всяка колекция оттогава насам. Класическата, неподвластна на времето форма на TB е доизпипана толкова модерно в разнообразни цветове и стилове, че идеята да нямаме поне една, най-добре като тази монохромна опция, която работи във всеки гардероб, ни се струва ужасна. Вижте само блестящото лого в тонирано сребро и дръжката... величествена вещ. 


Чанта Christian Dior medium 'Dior Bobby'телешка напа, 5 600 долара

Това е най-новата чанта на модна къща Кристиан Диор, дизайн на екипа, оглавяван от Мария Грация Кюри. Има ли нещо, което не е за харесване във вечния, толкова семпъл и елегантен стил на новата Dior, носеща името на любимото куче на мосю Диор? Името Боби е давано на артикули и в минали колекции на Dior и обикновено е запазено за дизайн, който се очаква да има успех... Така че, можете да сте сигурни, че сте направили правилния избор с Dior Bobby.


Saint Laurent Jamie Carré Rive Gauche, перфектен обем, агнешка кожа, 3 230 долара

Ватирани чанти се виждат на ревютата напоследък в стилове с всякакви размери и нюанси. Новата Jamie е вдъхновена от архивите на Saint Laurent и се отличава с шева Carré Rive Gauche и по-късата си верига от метал и кожа, което я прави идеална за носене на рамото. Тази чанта е идеалният избор от офиса до клуба, така че, канализирайте вътрешната си Кейт Мос и носете с увереност.


Salvatore Ferragamo Viva, 2 250 долара

Ferragamo Viva е кимване към класическото дамско наследство на Къщата, но всичко в тази чанта е модерно, готино и невероятно привлекателно. Подплатените и обемни чанти са една от тенденциите на THE bag в момента, екипът ни обожава този пухкав калъф, напомнящ удобна възглавница. В комплект с каишка от верига в тон, всички сладки мечти са в тази чанта. 


Fendi Peekaboo Iconic , голяма, за 11 200 или малка, за 7 200 долара

Иконата Fendi Peekaboo е, както подсказва името, моментален хит с меката си плетена кожа и съвършени детайли, като я откриваме в три удобни размера. Носиям я закопчана, за по-структуриран и женствен вид, или пък разкопчана, за по-небрежен, по-нестандаретн и easy стил. С предлагането й в този момент в много слънчеви цветове, можем да сме сигурни, че това е най-добрият начин да се откроим в морето от класически черни, кафяви и неутрални чанти наоколо. 

More Shopping