Следва

Нова книга за "несподелената история" на Мелания Тръмп и какво ни разказва

Какво да гледаме: 5 комедии с Ейми Шумър, които ще ви разплачат от смях

LOL

Movies & TV преди 3 години

Не че се хвалим, но разполагаме с най-добрата идея по отношение на предстоящия дъждовен уикенд. Две думи: Ейми Шумър.

Русата фурия с неприлично чувство за хумор и абсолютна липса на филтър спрямо това, което казва, обича да се шегува със себе си, с мъжете, с връзките, с парти живота, лошите навици, а освен това е намерила начин да направи таланта си професия, като пише сценарии за комедии, продуцира ги и, разбира се, ги "играе".

И защото колкото и да не иска да сме лоши пророци, уикендът не се очертава като един от най-слънчевите, нека го сгреем със смях и чаша - нека е бутилка - вино. Подозираме, че на single момичетата ПЕТТЕ комедии с Ейми ще се харесат особено много, но не ограничаваме и дамите в щастливи и дългогодишни връзки - всеки има какво да научи. Без повече приказки, let's get this party started!

I Feel Pretty / Диагноза: Секси! (2018)
Диети, фитнес, мечти за любов и кариера... докато съдбата не решава да се срещне с главната ни героиня. По време на спининг клас Рене (Ейми) пада на главата си и се събужда в паралелна реалност (или нещо такова), в която тя е ослепителна красавица, неотразима мацка, която завърта главата на всекиго, покрай когото мине. Разбира се, всичко това е урок по себеобичане, уважение и възприятие, поднесен с много нелепи ситуации и гарниран със сълзи от смях.

Trainwreck / Тотал щета (2015)
Once again Ейми влиза в ролята на свръх уверена мадама, която никога не е имала сериозна връзка, а в любовния й живот има само едно правило: без втори срещи. Един слънчев ден обаче, се среща с привлекателен спортен лекар, който преобръща живота й на 180 градуса.

Seeking a Friend for the End of the World / Търси се приятел за края на света (2012)
Шумър може да се похвали и с апокалиптичен филм в портфолиото си. Разбира се, отново става въпрос за страшно весела комедия.

Snatched / Ох, на мама (2017)
30-годишна девойка, зарязана за пореден път от "мъжа на мечтите си", с когото обаче вече е планирала почивка в Еквадор; налага се да намери заместник и то бързо - отзовава се свръхобсесбващата й майка. И така, една уж тиха и кротка ваканция се превръща в огромно приключение + отвличане.

Inside Amy Schumer (2013)
Това шоу не може да бъде наречено комедия в класически смисъл на думата, но без него тази - и която и да е друга - селекция, касаеща Ейми, не би би пълна. Именно проектът Inside Amy Schumer прави актрисата тема на деня в Холивуд; в продукцията Шумър е не само главно действащо лице, но още сценарист и продуцент.

 

More Movies & TV