Следва

Създателите на Спондж Боб обявиха, че е част от LGBTQ+ обществото

Дневен ХОРОСКОП - 15.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник ще се наложи да коригирате плановете и действията си, за да подобрите личните си качества и умения. Предстои седмица, в която да се съсредоточите върху вътрешния си растеж. Новините от днес в повечето случаи ще бъдат свързани с по-млади хора, бременност или раждане на дете и др. Жените, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще имат специален ден; бъдете отворени за нов шанс или възможност, която ще почука на вратата ви – от вас зависи обаче как ще я посрещнете. Ако решите точно днес да се завърнете към минали преживявания или към хора от миналото ви, това би ви донесло не само носталгия, но и тъга, болка, чувство на загуба и други. Ако имате усещането, че даден проблем ще се задълбочи, вероятно ще останете приятно изненадани от опровергаването на очакванията ви.

Овен, Лъв и Стрелец: днес не се в най-добра форма – и емоционално, и физически. Лесно се раздразвате от действията и думите на други хора, без значение какви са отношенията ви с тях. Денят предвещава важен разговор, среща или събитие, свързано с роднина или интимен партньор.

Телец, Дева и Козирог: днес е добре да се съсредоточите върху най-важните неща за вас. Конфликтите и споровете са абсолютно безсмислени, плод на емоции, над които сте загубили контрол. Последиците обаче могат да бъдат доста неприятни, също така и трайни. Започнете да планирате и контролирате добре бюджета си още в началото на седмицата.

Близнаци, Везни и Водолей: в понеделник предстоят важни финансови или имуществени ангажименти. Днес е важно да правите компромиси в отношенията си с другите хора. Не бързайте, а помислете внимателно над думите и действията си. Интимните ви отношения ще изискват открити разговори, без неизказани истини и желания.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник не е изключено да останете разочаровани от резултатите, които ще постигнете при делови срещи или разговори. Днес в семейството ви вероятно ще възникне известно напрежение, свързано с парични средства или финансови документи. Някои от вас ще преживеят неприятни новини или събития, свързани с роднини, приятели или съседи.

More Astro