Следва

Ритуалът за суха и атопична кожа през лятото

Какво ново: Yeezy Beauty се случва. Seriously though?

Получаваме пълна програма: гримове, продукти за коса и парфюми...

Beauty News преди 3 години

Доживяхме и това - Кание Уест, дизайнер, музикален гений, предприемач с интерес към политиката, но преди всичко - истински артист, е подал документи за регистрацията на козметична линия към преуспешния си моден бранд Yeezy, който, припомняме ТУК, за изминалата година добави към състоянието на съпруга на KKW милиард долара... или три, според Кание. За бюти новините ни информира Hypebeast.


Да или Не: Yeezy Season 8, по-грозни от винаги?


Според информацията, с която разполагат от изданието, по план линията ще започне да произвежда грим продукти, изкуствени мигли, маски за лице, лакове за нокти, душ гелове, масла за тяло, паста за зъби, дезодоранти, продукти грижа за косата и парфюми, носещи името на бранда на рап изпълнителя. Редно е да споменем, че през 2017 г. друга компания, собственост на Уест - Donda - също регистрира дейност в тази сфера, но това не довежда до реално производство на специфични продукти.

В Кардашян-Дженър клана, вече съвсем официално, членовете на империята, които НЕ притежават собствена козметична линия, вече са по-малко от тези, които трупат състояние от бронзанти и червила. Yeezy Beauty, трябва да признаем, е меко казано неочаквана новина, но, какво пък, да видим!

More Beauty News