Очите ми малки, устата ми неестествена: звездите, на които не провървя с пластичните операции

Очите ми малки, устата ми неестествена: звездите, на които не провървя с пластичните операции

Нито милионите в банковата сметка, нито статутът на звезда могат да гарантират, че ще намерите добър пластичен хирург, който ще си върши работата, така че другите дори да не разберат, че вечната ви младост не е дар на природата. Следват няколко илюстративни примера.

Кортни Кокс

Не всички актриси могат да приемат факта, че годините отлитат и оставят отпечатък върху лицата им. Една от тях е звездата от легендарния сериал "Приятели“, Кортни Кокс. Дълго време Кортни не признаваше, че се е обръщала към пластичен хирург за помощ. Но през 2016 г.  в ток-шоуто на живо "Оцеляване на предела“ най-сетне потвърди, че в живота й има такова преживяване. За съжаление с отрицателен знак: една от лифтинг операциите е довела до усложнения. След случилото се, Кортни решава веднъж завинаги, че това никога повече няма да се повтори. Сега мотото й е: нека всичко е такова, каквото е! 

Мелани Грифит

Бившата съпруга на Антонио Бандерас, само три години по-голяма от него, толкова се страхуваше да остарее и да заприлича на баба до съпруга си, хукна при хирурзите за вечна младост. Те се справиха чудесно и "замразиха“ Мелани, като направиха лицето й неподвижна маска, върху която с времето бръчките стават още по-очевидни. Според слуховете промените във външния вид на Грифит са станали една от причините за раздялата им с Антонио.

Лара Флин Бойл

Водещата актриса в култовия сериал Twin Peaks, Лара Флин Бойл се смяташе за идеал за красота на своето време. Но след като навърши 30, в самочувствието на актрисата нещо се пречупи, и тя реши да заложи на драстични намеси в името на естетичното щастие. Очевидно, за съжаление, в нейния случа избраният специалист си е свършил работата компромисно. Последвалите опити да се коригират лошите резултата, само довършиха ефекта, видимо, с отрицателен знак. 

Карла Бруни

След като си направите първата операция, знаят всички, минали през това, е много трудно да спрете. Съответно идва и рискът от прекаляване. Това се случи със съпругата на бившия френски президент Никола Саркози - Карла Бруни. За голямо съжаление, тя не можа да каже навреме "стоп“ и сега положението е такова, каквото е...

Аманда Лепор

Аманда Лепор е едно от първите имена, които идват на ум, когато стане дума за разочароваща пластична хирургия. Известната трансджендър певица просто мечтаеше да смени визията си чрез драстичните намеси на хирурзите. Само че, резултатът е лош. При това трудно маскирано лош, въпреки тоновете грим, призовани на помощ. Аманда е много известна, много харесвана, като славата й тръгва ударно след 90-те, но стремежът към съвършенство определено й придава фасон, от който няма нужда. 

Джаки Сталоун

Прочутата по цял свят американска астроложка Джаки Сталоун е типичният пример за ново лице, което няма нищо общо със старото. Известната дама, родена през 1921, бивша танцьорка и актриса, и майка на Силвестър Сталоун, видимо има афинитет към пластиките, за съжаление, обаче, още от времето, в което този клон на медицината е все още слабо развит. 

Лил Ким

Кимбърли Денис Джоунс, по-известна като Лил Ким е днес една от най-успешните жени в рапа. Родена през 1976-та, тя е пример за звезда, подобно на Майкъл Джексън, която държи чрез хирургията да маскира истинската си същност. Лил Ким се прочува извънредно много през 90-те, като това съвпада и с любовта й към интервенциите. Неизвестен е броят на операциите, правени на лицето й, но мнозина са на мнение, че певицата е далеч по-симпатична преди, отколкото след. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.