Хипи лято - късо и на една кука, като на Мелани Грифит

Хипи лято - късо и на една кука, като на Мелани Грифит

Сладък хипи тренд за горещи разходки.

Стига да има кой да ни го изплете на една кука, разбира се. Навремето бабите ни правеха подобни за по седмица, днес дизайнерите предлагат кроп-топове в тази естетика, но на зверски цени.

При всички положения, предложението е в окото на тенденциите това лято, до една ориентирани към носталгията. Вдъхновение черпим директно от архивни кадри и стари филми. Както и от лични спомени, за тези от нас, които сме имали досег с онова сладко и мило време, датирано преди около 40 години.

Припомняйки си американския трилър от 1975 година "Басейн за удавници" с много младата тогава Мелани Грифит, се втренчваме в идеалния топ в тока модерната днес хипи стилистика.

Много подобен на този, който носи героинята на Маргарет Куели в нашумелия филм на Тарантино "Имало едно време в... Холивуд".


Маргарет Куели на снимките на "Имало едно време в Холивуд", 2019 г.


Истории от живота: Типи Хедрън, Мелани Грифит и техният живот с лъвове


Изделието има един точен синоним и той е "младост". Защото е фриволно, много секси, смело и нахално, и съответно откриваемо в колекциите на Miu Miu, Gucci и Ambush за Пролет/Лято 2020:

COTTON CROCHET TOP, Miu Miu, цена при поискване


Striped crochet backless top, Gucci, 2 543лв


AMBUSH, топ Waves, от 657лв на 394лв


Ако нямате баба с умения под ръка, на клик разстояние са предложенията от топ дизайнерите, вярно, много скъпи, но невероятно вдъхновяващи.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.