Следва

Уличният стил на звездите: дългата бяла риза с колан на Алесандра Амброзио

10 дизайна за по-добър гардероб от Tommy Hilfiger

Wednesday - Nothing a bit of shopping can’t fix

 

Shopping преди 3 години

Юнските дни все още не са достатъчно категорични, говорейки за летен сезон, но това не бива да попречи да се насладим, както си му е редът, на разточителния шопинг. Обновяването и освежаването на гардероба с отбрани елементи за новия сезон е най-приятното занимание, което можем да цитираме не само в момента, а по принцип.

Погледите ни са приковани от пролетно-лятната колекция на любимия бранд Tommy Hilfiger, който пазаруваме редовно и най-вече, когато изпитваме нужда от a little pick me up за добро настроение в щедри дози. В галерията горе>>> подбираме 10-те фаворита, с които бихме се сдобили на секундата - универсалната и неостаряваща в естетиката си рокля-риза; прекрасно скроеният костюм в цвят на мента; ленените шорти-бермуди, под чийто надслов ще мине настоящото лято; лекото плетиво в нежен пастелен тон и още.

След като внимателно курираме личните си селекции, отправяме се към локацията за шопинг - бутиците на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall, където ще открием цялата колекция дамски и мъжки дизайни за Пролет/Лято 2020-та със специално намаление до -50%.

 

More Shopping