Следва

Обичта на известните: Новак и Йелена на Adria Tour

Дневен ХОРОСКОП - 16.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник обстоятелствата и събитията ще благоприятстват разработването на важни за вас планове или срещи. Вниманието ви ще бъде фокусирано главно върху материалните неща в живота; комуникацията и задачите, свързани с чужбина или с чужденци, ще търпят благоприятно развитие. Изпълнявайте стриктно и практично задълженията или обещанията, които сте поели; избягвайте и не създавайте напрежение около себе си, тъй като това може да съсипе благоприятните тенденции на деня. Действията от нетърпение могат да провокират погрешно преценка или пропуск поради небрежност. Помислете какво е важно за вас и насочете енергията си в тази посока.

Овен, Лъв, Стрелец: вторник разполага с всички възможности да се превърне в преуспешен ден за вас. Предстои ви да се срещнете или да установите контакт с непознати и да създадете нови контакти. Налага се да вземете важно решение във вторник. Денят ще бъде благоприятен за промяна в начина ви на живот.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се радвате на различни срещи или събития; добрите преживявания ще бъдат свързани с важни събития, отнасящи се до личния или професионалния ви живот. Днес ще получите важна информация от хора, живеещи или намиращи се далеч от вас.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще получите полезна и интересна информация, която може да засяга близки, приятели, работа или интереси. Днес не бива да изпадате в тъга, страх или несигурност; във вторник игнорирайте хората, които действат, реагират и говорят прибързано, без да упражняват контрол върху емоциите си.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник ще се забъркате в неприятностите в живота на хора, които познавате или които ще потърсят помощта ви; ще бъдете изненадани от новини или телефонно обаждане. Денят е благоприятен за развитието на финансовите ви дела. Днес можете да планирате пътуване, което ще направите през уикенда.

More Astro