Следва

"Да подкрепим родните автори" на "Базар КАПАНА"

Обичта на известните: Новак и Йелена на Adria Tour

Right by his side...

Love преди 3 години

През последните четири дни Белград е тенис. В столицата на северозападната ни съседка се провежда първото издание на благотворителния турнир Adria Tour, билетите за който се разпродадоха за 7 (!) минути - една от основните причини за това, без да подлежи на никакво съмнение, е организаторът. Не друг, а самият Новак Джокович, световният #1, първата ракета на Сърбия, любовта към когото е неописуема и то не само в Сърбия.

В края на тази част от турнир Джокович избухна в сълзи пред ентусиазираната тълпа в родния си град:

"Не плача, защото изпуснах финала. Съзнанието ми е прекалено затрупано с емоции, защото всичко това толкова много напомня на детството ми!"

"Изминаха особено емоционални няколко дни... искам да благодаря на всички, които подкрепиха събитието - всичко се случи благодарение на вас", призна 33-годишната тенис звезда пред изправената на крака публика и добави: "Обичам ви и ви благодаря от все сърце, че дойдохте!"

Най-голямата подкрепа за тенисиста в този свръхемоционален момент бе красивата му съпруга Йелана. Заедно с двете им деца, Стефан и Тара, Йелена бе неотлъчно до съпруга си в това важно начинание.

More Love