Следва

CALVIN KLEIN JEANS с нова локация в София и страхотно намаление

Стил урок на седмицата: монета на колиета

Новият/стар тренд

All fashion преди 3 години

Колиетата-монети изгряха като тенденция преди две години, но оттогава насам сякаш запазват константно присъстие, независимо от изменението на теченията при аксесоарите, като нашумяването на перлените колиета, а след тях и масивните вериги, припомняме ги ТУК и ТУК. В основата на така наречения тренди елемент, превърнал се вече по-скоро в класика, към която се обръщаме редовно в ежедневието, стои силуетът на монетата като безспорно най-често срещан.

Разбира се, монетата не е единствената опция, когато говорим за фините медальони - подразделение на дизайна са още отпечатаните инициали, с камъчета или без, както и геометричните форми. За разлика от колиетата-вериги, които наблюдаваме усилено през последните няколко месеца, медальоните се носят на нежни верижки, пожелателно даже по няколко наведнъж, на различни дължини и с различни форми и размери.

Основният финиш, в който се наблюдават, е златният, среброто е значително по-рядко срещано, особено измежду изборите на модните момичета. Наслояването е ключов момент при стилизирането на която и да е визия с днешния герой, а оттам нататък продължението е лесно - колиетата се комплиментират прекрасно с всяка една ежедневна визия, обичат отворените деколтета и са задължителен придружител на по-добрата плажна визия:

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 42 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.