Следва

Дневен ХОРОСКОП - 17.06.2020

Как ЧРД на Доналд Тръмп стана повод да се потвърдят проблемите в брака с Мелания

Точно след изминалия празник, политическите наблюдатели и обществеността окончателно се убедиха, че в Белия дом не всичко е гладко.

 

Celebrities преди 3 години

Миналата неделя американският президент навърши 74 години. Той се прибра във Вашингтон, където празнува рождения ден заедно с дъщеря си Иванка и зет си Джаред Кушнер в прочутия си голф клуб в Ню Джърси. Независимо че Мелания не обърна никакво внимание на празника на мъжа си в социалните мрежи, тя отбеляза друга дата в същия ден, упоменавайки 245-тата годишнина от основаването на американската армия.

В неделя пак, президентът пусна репост на една от многобройните си честитки с фотография, на която танцува с жена си.

По-голямата дъщеря на Тръмп - Иванка, поздрави татко си в Twitter с тяхна съвместна снимка. Сподели и серия фотографии на Тръмп с мъжа й Джаред и децата им. По-големият син на Тръмп - Доналд-младши, написа: "Честит рожден ден... обичаме те." Ерик Тръмп поздрави баща си с: "Много те обичаме". А най-малката дъщеря - Тифани, публикува: "Честит рожден ден, папа! @realdonaldtrump Благодаря ти много за любовта и подкрепата. Обичам те!".

Отсъствието на Мелания от празничното парти и последвалите действия на съпрузите се набиват особено много на очи, на фона на излязлата от печат нова книга, затвърждаваща отдавнашните слухове за това, че Мелания е преподписала брачния си договор преди нанасянето си в Белия дом и всъщност е съвсем наясно какво преследва и какво си представя, че заслужава. Представители на Мелания нарекоха "фантазии" книгата на репортерката на Washington Post - Мери Джордан.

Мери Джордан, авторът на книгата "Неразказаната история на Мелания Тръмп", пише, че по времето на кампанията през 2016 година е имало множество сигнали за предполагаеми изневери на Тръмп, а Първата дама е научавала подробностите за това от медиите. Джордан добавя, че на Мелания й е било нужно време, за да преосмисли и промени брачното си съглашение с Тръмп, за да обезпечи финансовото бъдеще, както на себе си, така и на сина си Барън. Именно това е и причината мисис Тръмп да бърза толкова с пристигането си във Вашингтон преди края на учебната година. Впрочем, Стефани Гришъм, прессекретарката на госпожа Тръмп, обяви, че книгата се основава на неточна информация. "Още една книга с лъжлива информация за Мелания Тръмп, — констатира Гришъм в съобщението си, - Тази книга може да се отнесе към жанра фантастика".


Разводът на Тръмп: колко ще получи Мелания, ако реши да напусне Белия дом (и президента)


Разказът в книгата се върти около това, че Първата дама и синът й Барън, който тогава е на 11 години, се нанасят в Белия дом в началото на юни 2017 година, а в средата на 2018-та Мелания изглежда много щастлива. "По свидетелствата на трима души, близки до Тръмп, ключовата причина е, че тя най-накрая е успяла да подпише новият, много по-облагодетелстващ я брачен договор с Тръмп, което я прави финансово перфектно обезпечена, пише Джордан. — Източниците ме не знаеха какво точно е договорила Мелания, но нещата определено не опират само до повече пари". Джордан пише, че Мелания Тръмп е искала да получи "писмено доказателство", че Барън ще бъде в по-изгодна позиция от останалите три деца на Тръмп, що се касае до онаследяването. Цитирайки човек, който през цялото време е бил в течение на преговорите, Джордан отбелязва, че Барън има словенско гражданство,което може да се окаже в негова полза, ако той пожелае да участва в бизнеса на Тръмп в Европа.

Наблюдаващите сагата са уверени, че разводът на двамата е неизбежен. Част са на мнение, че Мелания изчаква края на президентския мандат на Тръмп, за да разтрогне официално брака, който де факто вече не съществува. А поведението на Първата дама в последните седмици и месеци (включително категоричното игнориране на рождения ден на съпруга) - е явното доказателство за това.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.