Следва

Ретрограден Меркурий от утре, най-кахърният за годината

Дневен ХОРОСКОП - 17.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда ще бъдете подложени на различни емоционални състояния, причинени от събития у дома или на работното място. Младите дами имат реалния шанс да постигнат важен успех, да изпитат радост или да получат успокоените си по отношение на сериозен проблем. Денят ще бъде благоприятен за изчистване на неприятности в любовната ви връзка, но инвестирайки повече позитивизъм в емоциите си, а не търсейки надмощие над партньора си на всяка цена. Финансово, сряда може да бъде успешен ден за вас, особено ако хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, са замесени във финансовите ви дела днес. 

Овен, Лъв, Стрелец: сряда ще бъде благоприятен ден за преживявания, свързани със старите ви приятелски или романтични отношения. Днес е важно да бъдете търпеливи и да изчакате развитието на различни събития. В сряда разчитайте повече на другите; имайте им доверие.

Телец, Дева, Козирог: днес сте склонни да прощавате на хората, да правите компромиси, да сте изключително дипломатични - което е хубаво. Лесно ще пренебрегнете действията на хора, които са песимистични или обичат да се оплакват, да клеветят. В сряда бъдете внимателни във финансовите си дела. Денят е благоприятен за пътувания.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда разполагате с благоприятен момент, за да завършите нещата, които вече сте започнали. Това ще бъде време за организирана и отговорна работа във всяка област от живота ви. Семейните ви отношения и ангажименти ще бъдат важни; планирайте ги добре и не отлагайте нищо.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда има шанс да възобновите предишна професионална връзка или бизнес проект, но не трябва да прибързвате с решението. Днес може да останете разочаровани от действията на хора, които са свързани със семейството ви или собствеността, която притежавате. Избягвайте вземането на важни решения и не се занимавайте с правни въпроси.

More Astro