Следва

Петте най-добри resurfacing серума - как и кога ги ползваме

Ритуалът за суха и атопична кожа през лятото

DEAL OF THE DAY

Body преди 3 години

Състоянието на сухата, много суха и атопична кожа се влошава и през лятото следствие на редица фактори, а често основната терапия, препоръчана от дерматолозите, не се изпълнява редовно именно заради високите температури навън, които правят нанасянето на богат емолиент неприятно и лепкаво.

 

Когато е топло и влажно, сухата и атопична кожа в действителност има нужда от утра свежа, ултра лека текстура, която да се погрижи за нуждите на кожата. Като идеалното допълнение към вече съществуващата и безпогрешно работеща линия Atoderm, специалистите от Bioderma разработват първият и единствен по рода си продукт на пазара, който решава проблема с изпълняването на ритуала за грижа в горещо и/или влажно време. Atoderm Intensive gel-creme идва в гел-крем текстура, която е лека, свежа и попива бързо в кожата - успокоява сърбежа, възстановява дълготрайно кожната бариера, хидратира и има нелепкава текстура.

Нанасяме го сутрин и вечер по цялото тяло и лице след измиване с душ-олиото, а при допълнителна нужда от хидратация и успокояване на раздразнената кожа, напръскваме зоната с Atoderm SOS спрей, който облекчава само след 60 секунди с действие до 6 часа.

Цялата серия продукти Atoderm от Bioderma откриваме ТУК, както и в аптечната мрежа в страната.

More Body