Следва

#SPF: тристепенният ритуал за божествен тен на LA BIOSTHETIQUE Paris

Петте най-добри resurfacing серума - как и кога ги ползваме

Какво представляват 'resurfacing' серумите и къде се крие магията, със силата на която трансформират вида на кожата?

Face преди 3 години

В грижата за кожата, знаете, списъкът с луксозни продукти, които хидратират, омекотяват и изглаждат, е предостатъчно дълъг, но ако търсим продукт, който реално да произведе видим резултат за кратко време и нестрога последователност, по служба се явяват единствено resurfacing серумите.

Т.нар. resurfacing продукти на практика са още един продукт (много доближаващ се като функция до ексфолиантите между другото), който премахва мъртвите клетки от най-горния слой на кожата, за да открие нов, по-свеж такъв. Ретионоидите (Ретинол) и киселините (AHA, Салицилова киселина, Гликоликова и др.) са златният стандарт в състава на изравняващите кожната текстура (resurfacing) серуми - така че, оглеждайте се за тях.


7 life-changing околоочни крема от 27 до 225 лева


Тъкмо тези активни съставки подпомагат клетъчния обмен, като добавят процес на олющване, който впоследствие намалява видимо фините линии, бръчките, тъмните петна, пигментните петна, нежеланите натрупвания и също така подобрява състоянието на порите. Тоест, добавяне на такъв продукт към вече утвърдения ритуал грижа за кожата не само не би утежнил ситуацията, но и би бил от полза, независимо то типа кожа или проблем. За целта, просто трябва да откриете правилната за своята кожа формула - перфектен баланс между това да бъде достатъчно силна, че да се прояви като ефективна, но и значително деликатна, за да не разруши здравия вид на кожата.


Най-добрите 6 стягащи крема за лице


В галерията горе>>> се постарахме да селектираме петте най-добри мултифункционални resurfacing серума (от 31 до 206 лева), които да трансформират кожата ви за нула време!

P.S. Обърнете особено внимание на #3 - този серум е най-обсъжданият изравняващ текстурата продукт и сред любители, и сред специалисти, а за #5 прочетете повече ТУК.

More Face