Следва

Кой как избра да се рекламира: Джейн Фонда в еко кампанията на Gucci

CALVIN KLEIN JEANS с нова локация в София и страхотно намаление

#MyCalvins

 

All fashion преди 3 години

What gets between me and my Calvins? Nothing. Иконичната фраза на Брук Шийлдс не може да бъде забравена, тя поставя началото на една неповторима ера, на тенденция, превърнала се в класика, все така релевантна и днес, както и през 1981 г.

Емблематичният бранд CALVIN KLEIN JEANS е част от по-стилното ежедневие, а за наша голяма радост вече може да се похвали с нов дом в София и то не с една, а с цели две нови локации. Любимата на ред знаменитости линия откри изцяло нов бутик в Paradise Center, а в началото на месец юни отвори отново врати в Serdika Center. В модното пространство на бранда е побрана фантастична селекция мъжки и дамски модели от пролетно-лятната колекция за 2020-та, включително и силно разпознаваемата линия бельо.

Потапяйки се в необятния свят на CALVIN KLEIN JEANS, откриваме концепцията за разчупване на бариерите пред себеизразяването, увереността и куража, загърбване на несъвършенствата, удоволствие и удовлетворение от нас самите и нещата, които харесваме.

За Пролет/Лято 2020-та на фокус са иновативните тъкани, разработени за максимален комфорт и функционалност, а меките и дишащи материи на класическите модели са надградени с дръзки, модерни силуети и игриви принтове, като например розите, от които не знаехме, че имаме нужда досега, но безкрайно харесахме.

Намалението до -50% пък прави предложението още по-неустоимо, ако случайно имаме нужда от допълнителна мотивация да се отбием в някой от двата бутика и да допълним гардеробите си с дизайни, които ще му се отблагодарят.

Припомняме адресите за модна среща:

Paradise Center (бул. Черни връх 100)

Serdika Center (бул. Ситняково 48).

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.