Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу

Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу

Тази мацка се обличаше наистина crazy. 

Кари Брадшоу, толкова любима, без съмнение остава една от най-модерните и добре облечени телевизионни героини в историята. В View Sofia редовно възхваляваме сладката палавница, при това колежка, от Sex and the City за смелите й модни прочити, които и до днес опитваме да имитираме, в което не сме сами. Напротив, Кари остава идеалната отправна точка за всеки индивидуален моден експеримент и днес, 20 и няколко години след появата си на екран. 

И все пак, признаваме без бой, че, поглеждайки назад, някои от тоалетите й са почти безумни.

Известната дизайнерка на костюми Патриша Фийлд стои зад завидния гардероб на шармантната госпожица Б., като нароява куп смели и дори революционни костюми за Кари, които на практика я превръщат в иконата, която е до днес. 

Но дори Фийлдс признава, че има някои ансамбли, в които Кари се ситуира в отделните епизоди на сладкия женски филм, които дизайнерката вероятно не би пресъздала отново, ако й се даде възможност. "Кари беше облечена в пола и риза, завързана под бюста, и на мен ми хрумна да метна този колан около голата й талия", казва дизайнерът на костюми пред Man Repeller за зеления колан на снимката долу. "Докато го слагах, ме обзе колебание, но усетих, че Сара Джесика го хареса, затова той си остана там за снимките. Когато го видях по-късно, реших, че е отвратително, но беше късно."


Уличният стил на звездите: Емили Ратайковски с колан през кръста като Кари Брадшоу


Следват още от най-покъртителните и съмнителни тоалети, носени от Кари Брадшоу в епизодите. Дискретно - ние и такива ги харесваме...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.