Следва

Дневен ХОРОСКОП - 18.06.2020

WIN IT! Ритуалът за божествен тен от LA BIOSTHETIQUE Paris

За линията бяла и декоративна козметика на LA BIOSTHETIQUE Paris говорим често и по много, именно защото искаме да превърнем във верен почитател всеки, докоснал се до безупречната концепция и активно работещи формули, доставящи реални резултати!

All About Life преди 3 години

Като нишов козметичен бранд няма как да срещнем продуктите на линията в аптеката или редовния козметичен магазин, откриваме ги ексклузивно в бутиковите салони на Vogue Vision - Митко Дамов в страната, а днес имаме удоволствието да ви представим серията за божествен тен на френския козметичен бранд, любезно предоставена от Vogue Vision - Митко Дамов.

В три иконични продукта, формулите удовлетворяват и най-смелите ни желания за красив тен, защитена кожа и хидратация. Activateur de Bronzage е първата стъпка от луксозния бюти ритуал - продуктът подготвя кожата за слънчевите бани, предпазвайки клетките от стрес и грижейки се за това тенът да се придобива по-бързо и да е равномерен. Емулсията хидратира, осигурявайки здравословен баланс на влагата, а витамин Е предотвратява преждевременното стареене на кожата. Кожата се чувства прекрасно, докато ароматът на плодови, флорални и дървесни нотки ласкае сетивата.

Защитата на косата от вредното влияние на слънчевите лъчи често бива пренебрегната, но ако желаем да се радваме на нейния най-добър вид, следва да предприемем правилните мерки. Soleil Vitalité Express се отличава с двойна сила, покриваща всички нужди за безупречна слънцезащита - водоотблъскващата двуфазна грижа за пръскане съдържа нов вид двойна UV протекция за ефективна борба с директните и косвени ефекти на слънцето - UVA и UVB лъчите се абсорбират надеждно от хидроразтворими UV филтри. Косата е защитена от избледняване - екстрактът от слънчоглед осигурява обширен защитен щит, предпазващ от бъдещи вредни UV лъчи, като едновременно запазва вътрешността на косата от тежки повреди. 

Soleil Vitalité Express не само възстановява копринения блясък с всяко нанасяне, но и придава на косата чувствен летен аромат. Иновативната слънцезащита за косата съдържа пшенични пептиди и полимер, които интензивно укрепват косъма, осигуряват допълнителна защита и водят до моментална мекота и здрава еластичност.

Emulsion Solaire anti-age е водоустойчив лосион за защита от слънце за лице и тяло с високоефективна SPF система, която защитава и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Обогатен с пантенол за успокояване на раздразненията и витамин Е за надеждно предпазване от вредното въздействие на свободните радикали.

Превъзходната серия на LA BIOSTHETIQUE Paris можем да закупим от всеки един от салоните на Vogue Vision - Митко Дамов в страната, но също така можем и да я спечелим, участвайки в Giveaway активацията на Инстаграм профила ни по-долу:

Условията са следните: Харесайте ни; Последвайте ни, както и страниците на @vogue_vision_by_mitko_damov и @labiosthetique_bulgaria; Тагнете в коментар приятел/приятелка, с който/която искате да отидете на море; Споделете и на стори, отбелязвайки и трите страници. Периодът за участие е 19.06-26.06, а накрая една от вас ще спечели фантастичната серия за тен. Успех от нас!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.