Следва

Ела ми, да те гушна! По 5 причини защо любимецът да спи и съответно да не спи с нас в леглото

Дневен ХОРОСКОП - 18.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък имате амбицията да направите много и велики дела - остава ни само да се надяваме, че ще имате достатъчно воля, за да реализирате грандиозните си намерения. Развитието на голяма част от ангажиментите ви днес зависи от действията на мъжка фигура в живота ви - роднина, колега или близък приятел. Конфликтите в дома ви може би се дължат на нечие егоистично поведение или упоритост. Като цяло четвъртък ще благоприятства развитието на финансовите ви въпроси и дела, особено ако са добре планирани и подсигурени с достатъчно средства.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще получите новини, свързани с документ, който се отнася до финансовите ви интереси. Избягвайте конфликтите в четвъртък, защото ще създадат неприятно напрежение във връзката ви с непредсказуемо развитие. Не разчитайте на обещания днес, опитайте се да правите неща, като разчитате на собствените си сили и способности.

Телец, Дева, Козирог: в четвъртък ще насочите вниманието си към събитията в дома ви или такива, които са пряко обвързани с роднините ви. Мнозина днес ще бъдат зарадвани от неочакван паричен приход, подарък или печалба (покупка). Конфликтите днес могат да ви дискредитират пред други хора, извинението, ако е постфактом, може и да не проработи...

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък сте склонни да вземате важни решения, водени единствено от собствените си емоции и интуиция. Това вероятно е правилната стъпка за вас. Днес интуитивно ще се спасите от ненужни проблеми и неприятности. Възможни са още неочаквани любовни приключения или изненади. Събитие от миналото ви ще застанае в основата на среща, разговор или събитие от днешния ден.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък съществува опасност от временно напрежение или стресова ситуация от финансов характер - упражнете damage-контрол възможно най-рано. Денят носи неприятни новини или събития, свързани с основна за вас мъжка фигура. Днес вероятно ще останете изненадани от появата на нова възможност или шанс, които не сте очаквали; ще станете доволни от новини, свързани с благоприятното лечение и възстановяване на роднина или приятел.

More Astro