Следва

Елиа Недков - един световен дизайнер в MELBA #11

Какво ново: Кристен Стюарт е Принцеса Даяна в "Спенсър"

Драмата "Спенсър" пресъздава развода на Лейди Ди и Принц Чарлз

Movies & TV преди 3 години

Кристен Стюарт ще изиграе Принцеса Даяна в новата драматична екранизация на чилийския режисьор Пабло Лараин - автор на биографията за Джаки Кенеди с главна роля, поверена на Натали Портман. Според най-достоверния холивудски източник, The Hollywood Reporter, продукцията носи заглавието "Спенсър" и ще стартира през 2021 г.


Бъдете като Кристен, носете си костюма на голо!


Историята се развива в началото на 90-те и пресъздава коледната ваканция на кралското семейство в Сандрингам, по време на която Даяна взема окончателното решение да се раздели с Принца, за чиято роля все още не знаем много.


Ключовите моменти, направили развода на Чарлз и Даяна неизбежен, според експерти


Сценарият е поверен на Стивън Найт, един от създателите на хитовия сериал Peaky Blinders. В момента Лариан финализира работата си по "Историята на Лизи" с Джулиан Мур и Клайв Оуен по романа на Стивън Кинг, който предстои да излезе до края на годината ексклузивно в Apple TV +.

More from View Sofia

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 29 август до 2 септември

Events преди 7 години

С приближаването на септември столицата започва да тупти с различен ритъм, динамичен, кутлурен, артистичен... И на прага между август и септември единодушно избрахме да извървим пътя до есента така...

Сандра Бълок в омбре творение от Ели Сааб на премиерата на "Изгубеният град"

Celebrities преди 2 години

Сандра Бълок събра погледите на всички на премиерата на най-новия си филм "Изгубеният град" в Лос Анджелис. По-рано днес ние гледахме филма, който е симпатичен, а всички причини, поради които препоръчваме да го видите и вие, ще публикуваме след малко. Следете >>>    

More Movies & TV