Следва

All About Irina в новата кампания на Burberry

Какво ново: Bvlgari лансира фондация за борба с вирусните заболявания

Bvlgari Virus Free ще финансира водещите центрове с проучвания в областта на COVID-19

All fashion преди 3 години

Историческата ювелирна къща обяви лансирането на Фондация Bvlgari Virus Free - неправителствена организация, която ще финансира центрове, съсредоточаващи изследванията си върху вирусните заболявания. Това съобщи Изпълнителният директор на компанията Жан-Кристоф Бабен на вчерашната дигитална конференция INNOVATING THE PRESENT FOR A SUSTAINABLE FUTURE.


Живото колие на Bvlgari, една брилянтна приказка за красиви жени, не обезателно испанки


"В последните няколко месеца станахме свидетели на шокиращите и разтърсващи ефекти от пандемията във всеки един аспект на живота. Bvlgari обещава не просто да помогне в борбата срещу COVID-19, но също така да работи със световните лидери в медицинските центрове на Оксфрод, за да създаде по-добри условия за развитие на най-талантливите умове на бъдещето", каза Бабен.

Фондацията ще подкрепи Института Дженър към Оксфордския университет, чиито изследователи работят по изготвянето на ваксини, както и Националния институт по вирусни заболявания Лазаро Спаланцани в Рим, на който Bvlgari вече дари високотехнологичен микроскоп още в началото на пандемията.


Жан-Кристоф Бабен


Piazza di Spagna: пет неща, които не знаем за емблематичния площад


Устойчивата и работата с мисия на бижутерийната империя не спира дотук - ръководството на компанията развива стратегия, с която да увеличи процента преработена пластмаса в производството си. Припомняме, че Bvlgari успя да редуцира употребата на пластмаса с 19% в периода 2017-2019. До 2021 г. по план компанията трябва да представи изцяло хартиени опаковки, сертифицирани от FSC standards.

More All fashion