Следва

Уличният стил на звездите: million dollar baby Хелена Кристенсен

All About Irina в новата кампания на Burberry

КОЙ КАК ИЗБРА ДА СЕ РЕКЛАМИРА

All fashion преди 3 години

Като най-добра приятелка, верен поддръжник и вечна муза на Рикардо Тиши, името на Ирина Шейк в последните две години (откакто Тиши е начело на компанията) се асоциира с Burberry повече от това на всеки други модел или рекламно лице.


Обичта на известните: Ирина Шейк и Вито Шнабел



ВСИЧКИ, не само Ирина Шейк, носят първата чанта на Тиши за Burberry


Лицето, имиджа и Инстаграм профила на рускинята вършат повече работа от всеки посланик и рекламна агенция, работещи за бранда, откъдето появата й във всяка следваща сезонна кампания не е никаква изненада. Съвсем логично в новата есенно-зимна кампания на Burberry отново всичко е All About Irina. Тук дори с по-засилен ефект:

Поредица от кадри, дело на Данко Щайнер, развива идеята за двойнственост, повтаряемост и нуждата от различни гледни точки. Ирина и двойничката й представят няколко от ключовите за колекцията визии - монохромна бежова, черна и бонбонено розова, последната от които не е присъща за Burberry, но, признаваме, стои чудесно в контекста на фото-разказа.


Рикардо Тиши разказва историята си в новото Burberry - 5 неща, които научихме


За новата си кампания Креативният директор Рикардо Тиши пояснява, че развива темата за отражението, която прокарва вече няколко поредни сезона в дизайн-кода на модната къща.

"Винаги ме е привличала двойнствеността и въобще възможността - не, нуждата - да гледаме на всяка ситуация от повече от една гледна точка. Само по този начин можем да разпознаем дълбочината и контраста в същността на един човек или идея", разказва Тиши за вдъхновението си.

More All fashion