Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.06 - 28.06

Татуирани мечти: 18 прелестни жени и мъже, нарисувани с размах

Go BIG or go home!

Celebrities преди 3 години

Не знаем за вас, но на нас винаги ни се приисква нова татуировка, или първа, за начинаещите, в първите дни на лятото. Точно сезона, в който рисуването по кожата не е препоръчително, заради агресията на слънцето и възможните проблеми от това при прясно направена татуировка.

Но, факт е,че именно в сезона на разголените дрешки, късите шорти и роклите с презрамки и гол гръб, мечтите и фантазиите за готино нарисувани рамене, бедра или крачета, ни блазни по-силно отвсякога.

В настроенито ни пригласят цяла поредица ярки звезди от артистичния небосклон, страхотен вдъхновител за осъществяване на хрумванията ни. И въпреки че в последните години и месеци мъничките, дори микро татуировки са тенденция, Cardi B е тук, а с нея и още много татиурани жени, за да ни внушат, че в масираното рисуване по тялото има нещо много, много привлекателно. Макар и прекалено, понякога. Същият, ако не и по-голям чар имат и споделените татуировки, за които става дума надолу. 

В Instagram певицата сподели снимка преди и след направената преди 10 години паунова татуировка, след нейната актуализация. Паунът, който започва в средата на гърба и се разпростира по цялата дължина на бедрото, е наистина зашеметяваща гледка, от която погледът се откъсва трудно. 

Следват и другите. 

Карди Б, 1-ва част

Пауновата татуировка на Cardi B е толкова впечатляваща, че не можем да спрем да я гледаме. Детайлите, пеперудата, цветът - всичко.

Карди Б, 2-ра част

Паунът обаче не е единственото й Over The Top мастило. Просто поглеждаме другата страна на тялото й и откриваме цветна шарка, разпространена по цялата дължина от върха на гърба до средата на бедрото.

Хoли Бери

Хoли Бери сподели снимка на впечатляващата татуировка на гърба си в Instagram, питайки своите последователи: "Кой казва, че не съм русалка?" Кои сме ние да не сме съгласни? Особено при този перфектен гръб.  

Скарлет Йохансон

Скарлет има агънце и китка рози, които се носят по гърба й и които тя обича да демонстрира на червения килим. Със самочувствие, както и трябва!


Трети път за щастие: Скарлет Йохансон ще се жени!


Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е почитателка на изкуството на микро татуировката, но наскоро видяхме категоричен скок и при нея, достатъчно е да поразгледаме графиката, флората и фауната на красноречивото фото тук. 

Руби Роуз

Актрисата Руби Роуз има над 50 татуировки, включително тези, които покриват двете й ръце.


Петъчна доза секс: We want you, Руби Роуз


Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е известна от години с татуировките си, които казват всичко - от будистките й увлечения до месторожденията на децата й.

Джордан Дън

Още през 2017 г. британският модел Джордан Дън се сдоби с огромна татуировка на феникс, която покрива по-голямата част от дясната страна на торса й. Допълва я голяма трисунка в горната част на гърба. 

Лина Хийди

Церсей Ланистър, така де, Линда Хийди и,ма няколко татуировки по гърба и ръцете, включително цветя, врабче, лястовичка... Интересното е, че в целия хаос има невероятна хармония. 

Адам Лавин

Фронтменът на Maroon 5 Адам Лавин има впечатляваща сцена на русалка-ангел-череп върху на гърба си, преливаща до китките на двете ръце по цялата им дължина. 

Майли Сайръс

Майли Сайръс е много татуирано момиче, с акцент върху капана за сънища, разположен вдясно на торса. Видяхме го за първи път по-рано тази година на шоуто на Tom Ford Есен/Зима 2020.

Риана

Лошото момиче Рири има няколко татуировки, но най-забележимото парче са ангелските крила под ребрата й. Много харесваме начина, по който изглежда татуто с оранжевия топ на червения килим.


Риана стана най-богатата жена-музикант в света. Ето как!


Лейди Гага

В чест на ролята си на Али в "A Star Is Born", Лейди Гага си татуира "la vie en rose" по гръбнака.

Рита Ора

Най-голямата татуировка на Рита е момиче с цвете в ръката, кръстено от дамата с приветливото име Розета.

Ед Шийрън

Ед Шийрън има над 60 татуировки, но лъвът на гърдите е най-забележителната. Тази снимка е направена едва на половината от процеса, така че можем само да си представим как изглежда в края.

Джейн Айко

Певицата има зашеметяваща цветна татуировка, която обхваща по-голямата част от гърба и горната част на ръката. 

Упи Голдбърг

Актрисата Упи Голдбърг има доста голяма татуировка, покриваща рамото й, която много рядко оставя непокрита.

Черил Коул

Кой би могъл да забрави скандалният татус на Черил? Не и ние. Вероятно не и вие.


Търсите еднакви татуировки, които вие и вашият най-добър приятел да си направите? We got ya ...

Селена Гомес и Джулия Майкълс

Двете приятелки си направиха по стрелка на ръката, така че когато се държат за ръце, стрелките сочат една към друга.

Джо Джонас и Софи Търнър

Младоженците избраха цитат от Историята на играчките на Дисни, за да потвърдят ангажимента си един към друг.

Криси Тейген и Джон Леджънд

Родителите на две сладки хлапета, татуираха имената на децата си, Луна и Майлс, върху ръцете си.

Хейли Болдуин и Кендъл Дженър

Хейли и Кендъл си имат по едно малко сърце на вътрешната страна на пръстите си. Никой друг няма да го види, но те знаят, че е там.

Марго Роби и Кара Делевин

Марго се е татуирала сама и е татуирала и Кара, докато са били заедно на снимачната площадка на Suicide Squad - прелестна интерпретация доверието между BFF. 

Кендъл Дженър и Хейли Болдуин

Големите фенове на бялата татуировка, Кендъл и Хейли си имат по една обикновена точка на пръстите. 

Кара Делевин и Джордан Дън

DD = Delevigne + Dunn.

Хейли и Айлънд Болдуин

Хейли и братовчедка ѝ Айлънд татуираха фамилното си име на средните пръсти. С което Хейли май изчерпа свободните за рисуване пръсти?

Парис Джаксън и Маколи Кълкин

Парис Джаксън и нейният кръстник Маколи Кълкин си имат дървени лъжици на предмишниците. 

Мейси Уилямс и Софи Търнър

Мейси и Софи, или Аря и Санса, ако щете, всяка от тях си има татиурана датата, на която са избрани на кастинга за Game of Thrones. Старк сестри завинаги.

Хейли Болдуин и Мари Маккини

Хейли е голям фен на съвпадащите татуировки; този път думата е "gentle", а съвпада е с нейната приятелка Мари Маккини.

Актьорският състав на Pretty Little Liars

Когато емблематичното шоу приключи, всички момичета татуираха първата буква от името на героя си, татуирано на пръстите им.

Кайли Дженър и Джордан Уудс

Кайли Дженър и бившата и най-добра приятелка Джордан Уудс имат мънички вълни на  кутретата. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.