Татуирани мечти: 18 прелестни жени и мъже, нарисувани с размах

Татуирани мечти: 18 прелестни жени и мъже, нарисувани с размах

Go BIG or go home!

Не знаем за вас, но на нас винаги ни се приисква нова татуировка, или първа, за начинаещите, в първите дни на лятото. Точно сезона, в който рисуването по кожата не е препоръчително, заради агресията на слънцето и възможните проблеми от това при прясно направена татуировка.

Но, факт е,че именно в сезона на разголените дрешки, късите шорти и роклите с презрамки и гол гръб, мечтите и фантазиите за готино нарисувани рамене, бедра или крачета, ни блазни по-силно отвсякога.

В настроенито ни пригласят цяла поредица ярки звезди от артистичния небосклон, страхотен вдъхновител за осъществяване на хрумванията ни. И въпреки че в последните години и месеци мъничките, дори микро татуировки са тенденция, Cardi B е тук, а с нея и още много татиурани жени, за да ни внушат, че в масираното рисуване по тялото има нещо много, много привлекателно. Макар и прекалено, понякога. Същият, ако не и по-голям чар имат и споделените татуировки, за които става дума надолу. 

В Instagram певицата сподели снимка преди и след направената преди 10 години паунова татуировка, след нейната актуализация. Паунът, който започва в средата на гърба и се разпростира по цялата дължина на бедрото, е наистина зашеметяваща гледка, от която погледът се откъсва трудно. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.