Следва

Luxe patchouli

Грим и прическа за Новогодишната нощ. Питай професоналистите

Нямаш избор за дреха, нито за прическа, никаква концепция за развитието на вечерта... Гримьорът и коафорът...

Beauty News преди 14 години

„Какво измислих – опушен грим… „ – това вероятно е реплика ти непосредствено преди празника. Нямаш избор за дреха, нито за прическа, никаква концепция за развитието на вечерта. Особено в голямата новогодишна вечер.

А започваш от грима. И за да не обремениш всичко това с него, най-независимият вариант са тъмните сенки или т.нар. опушен грим – няма риск, чудесно попадение за вечерен грим и само едно червило диктува цвета на роклята ти, или на обувките ти.

Проблемът обаче се крие в следното – елементарно на пръв поглед, желаният резултат не винаги е постигнат. За да помогнем за твоето блестяща визия и добро самочувствие, се обърнахме към професионалните съвети на гримьораСлав Анастасов с продуктите на Max Factor. Следвай стъпките.

Ред е на прическата, обратно на правилата.



Дълга коса – много варианти. За да си различна, да си в trend-а и да няма риск от разваляне, защото предстои дълга вечер, Григорий Кюлев – Гого от салони „Арлет” направи този гениален и прост избор в стил Rock. Годно и за домашни условия – разделяш косата на път, изсушаваш я така в корените, слагаш пяна и с дифузер сушиш краищата.

Една лента в хипи стил винаги е добре дошла за завършек.

More Beauty News