We love: белите коси на Салма Хайек

We love: белите коси на Салма Хайек

Как избираме да се отнасяме към белите си коси - дали ги оставяме да растат воли и доволни, или избягваме да проявяваме "слабости" от типа на побеляването - оказва огромно влияние върху цялостния ни вид. Сара Харис е чудесен пример, пред който се прекланяме ежедневно, но същевременно сме наясно, че не всяка от нас разполага с нужната смелост да embrace-не изцяло сивите си коси. И докато се борим с вътрешните си демони, все пак някой трябва да наглежда белеещите се корени.

По време на тримесечната социална изолация (все още в сила за някои) водещата Кели Рипа например, изобрети нещо, наречено root watch, за да ни държи срочно осведомени за състоянието на посивелите си коси. От друга страна, Ева Лонгория демонстрира завидни способности за at-home боядисване - дотолкова wow, че и на тези без бели косми, им се прииска да има какво да покрият. 17 юни - паметна дата, защото трета звездна любимка сподели своята трансформация. Ами, впечатлени сме.

С Before/After пост в Инстаграм Салма Хайек прослави белите си корени най-гордо, но освен това ни предостави близък план на сияещата си кожа, макар това да не е фокусът в снимката. На втория кадър няма и помен от няколкото сиви косъма, а шоколадово кафеникавата й грива е пълна с блясък и обем.

Любимата на Франсоа-Енри Пино не издаде подробности около самия процес, а много, много би ни се искало! Това, с което можем да се задоволим към момента, са съветите на специалистите от "карантинено" време - припомняме ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.