Следва

Карантината на известните: Дейвид Бекъм - пчелар

Дневен ХОРОСКОП - 22.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник може да постигнете важно развитие на професионалните или лични дела. Не позволявайте на напрежението да ви плаши; мобилизирайте се достатъчно, за да можете да се възползвате от конструктивните и благоприятни тенденции на деня. Не се страхувайте от промените или новите ситуации, които ще възникнат днес. В понеделник разполагате с благоприятен ден, за да анализирате по-обстойно неприятностите или интригите от последната седмица или две. Това ще ви помогне да намерите правилното решение или как най-добре да реагирате. В понеделник предстои благоприятен момент за възстановяване на романтични или приятелски отношения, които са претърпели период на охлаждане или раздяла. Денят предвещава важен разговор или събитие, свързано с жена на средна възраст.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои ви успешен ден, в който ще имате шанс да постигнете важни резултати. Днес ще имате срещи или контакти с хора, които има какво да споделят с вас. Избягвайте конфликтите, напрежението и свръх емоционалните реакции в понеделник. Всичко, свързано с пътуването, днес ще има благоприятно развитие. Динамични събития или преживявания в любовта са вероятни.

Телец, Дева, Козирог: в понеделник ще бъдете изненадани от различни събития на работното си място или в бизнеса. Днес ще преживеете интересни срещи или ще получите неочаквана оферта. Разполагате с благоприятен ден за решаване на домакински проблеми или затруднения със собствеността. В любовта се стремете да искате и давате повече свобода, но не злоупотребявайте с нея.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои един интересен понеделник, в който някои събития могат да ви изненадат приятно. Повечето събития днес (и тяхното развитие) ще зависят от емоциите ви. Хубавото е, че този ден ще бъде продуктивен и конструктивен за вас; денят предвещава парични постъпления или малки печалби. В любовните си връзки потърсете разнообразие и изненадайте партньора си с нещо.

Рак, Скорпион, Риби: избягвайте да се натоварвате с проблемите на други хора, дори и да са ваши близки. Тези проблеми не са нови и е малко вероятно да ги решите днес. Мнозина ще се радват на новини или предложения, в които може да има някакъв момент на изненада. Понеделник ще бъде благоприятен ден за организиране на семейни събирания по различни поводи. Опитайте се да разберете желанията, чувствата или колебанията на партньора ви.

More Astro