Следва

We love: KENDALL от Kylie Cosmetics

Този ясен обект на желанието: завладяващият Irresistible от Givenchy

Преглеждайки обемната бюти селекция и търсейки упорито аромата на Лято 2020-та, срещаме новата придобивка в портфолиото на Givenchy - Irresistible.

Body преди 3 години

Любов от пръв поглед, ароматът опровергава всички закони на привличането - магнетичната му сила действа подобно на освобождаващ сетивата танц. Динамичен, одухотворен, ефирен и невероятно закачлив, ароматът говори за съблазън, женственост и чар. Едновременно чист и завладяващ, Irresistible съчетава чувствена роза и лъчисто, светло дърво. Ароматът се открива с плодови, сочни и хрупкави тонове на круша и амбра, сливайки се с пулсиращ ирис. Розата, възвишена и искряща, танцува със светлото дърво, създавайки съблазнително напрежение, съпроводено от комплиментиращите нотки на мускус. Подписът на този фин аромат, бижу, с което на всяка цена трябва да се сдобием, е на майсторите в индустрията Фани Бал, Доминик Ропион и Ан Филипо.

Създавайки история, водена от жизненост и енергия, Irresistible от Givenchy задава правилен тон на събитията за следващите няколко месеца - спонтанността е омайващо заразна, опияняваща със своята дързост и чистота. За лице на неповторимия аромат е избрана самата Фран Самърс като олицетворение на концепцията, ходещо въплъщение на Irresistible. Тя е от онези хора, на които искаме да подражаваме, които ни вдъхновяват със своята спонтанност, следваща мечтите си и доверяваща се на инстинките си. Облечена от глава до пети в Givenchy и опиянена от Irresistible, тя се възползва от скъпоценните моменти пред себе си, води танца и ни помага да открием своя ритъм, в която и точка на света да се намираме.

Завладяващият аромат на Irresistible, поднесен в изтънчен, минималистичен флакон, произведение сам по себе си, откриваме в избрани парфюмерийни бутици в страната.

More Body