Следва

Синьо око против уроки върху ноктите? Може, даже е желателно

We love: KENDALL от Kylie Cosmetics

KENDALL от Кайли Дженър...

Celebrity beauty преди 3 години

327 тийзъра след новината за подготвящата се колекция-колаборация между двете сестри Дженър и подпечатана то Kylie Cosmetics, линията най-накрая придобива реални форма и размер.

Най-верните фенове на сестрите очакваха с нетърпение появата на някаква, макар и витиевата информация по повод колекцията, но от март 2019 до събота вечер миналата седмица такава напълно липсваше. Това, естествено, само прави приятното напрежение от очакването още по-голямо. Най-развълнувана от колаборацията, оказва се, е по-малката Дженър - милионерката. В началото на миналата седмица Кайли подсказа на феновете си какво ще представлява един от продуктите в следващата й колаборация, докато през уикенда не разкри един по един продуктите, някои от които съвършено нови за портфолиото на козметичната й компания.

"Толкова се вълнувам, че най-накрая мога да ви покажа Kendall колекцията, по която работим от толкова дълго време", обърна се Кайли към феновете си в Инстаграм, като допълнии изказването с някои задкулисни тайни - например, че кадрите са отпреди година/година и половина. "Бях страшно щастлива, че най-накрая ще работя със сестра си. Така че, да, с всичко случващо се, дебютът се забави доста. Много съм щастлива, че мога да я споделя с вас."


Кайли Дженър за децата, козметиката и милионите... фенове, пред Harper’s BAZAAR


Както може да се очаква от всяка колекция на Kylie Cosmetics, в комплекта влиза чудесна палитра с 15 цвята, вариращи от много ярки до универсални неутрални тонове и от матови до супер бляскави. Един от 15 цвята - High Gloss - е новият любим на Кайли, разбираме още от видеото.

Продуктът, който иначе прилича на обичаен lip-kit от Кайли, всъщност се отличава с универсално нова формула - носи името Sister Sister и съдържа молив и подходящо полуматово червило в неутрален, наподобяващ пепел от рози тон.

Още новости: Kylight Stick, Bronzer Stick и Blush Stick. "Развълнувана съм да посрещна и тези нови кремообразни стикове в семейството на Kylie Cosmetics", продължава Дженър, като разкрива, че освен трите, които виждаме от снимките, предстои премиерата на още много цветове. "Кендал ме видя, докато работех по мострите, и веднага поиска да ги включим в нейната колекция. Трите цвята, които виждате, са емблематичните за Кендал. Ако не мислите, че тази комбинация ще ви пасне, съм ви подготвила цяла гама от най-различни разцветки, идващи съвсем скоро."


Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals


Нов продукт за компанията е Blotting Powder, матираща кремообразна пудра хибрид - нещо, което с Кендал използват в последните месеци. "Кожата на Кендал е доста мазна, а моята започна да се омазнява наскоро. Нося тази пудра навсякъде със себе си в последно време. Животоспасяваща е. Може да се нанася с гъбичка, с бюти блендер, дори с пръсти. Понякога просто предпочитам да я нанасям с пръсти, но, да, формулата е направо страхотна."

Последният продукт на практика е обратното на пудрата: нова креация, носеща името Everything Everywhere Gloss. "Глосът също е специално желание на Кендал. Може да се нанася върху очите, върху скулите, върху устните - навсякъде, където си пожелаете. Невероятен е."


Година по-късно най-накрая можем да отбележим в календарите си: KENDALL от Kylie Cosmetics ще бъде достъпна (вероятно не за дълго) на kyliecosmetics.com на 26 юни!


Още интересни факти около промоцията на колекцията, освен че рекламният клип е заснет преди година, са "некредитираното" участие на Травис Скот и благотворителната кауза, за която ще отиде процент от продажбите: във видеото сестрите позират на фона на неиздавано парче на Травис, а част от продажбите ще отидат във фонд, подкрепящ правата на цветнокожите трансджендър хора. Припомняме още, че компанията на Кайли, мажоритарният дял от която бе продаден по-рано тази година, произвежда и дезинфектанти в полза на медицинските работници.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи