We love: KENDALL от Kylie Cosmetics

We love: KENDALL от Kylie Cosmetics

KENDALL от Кайли Дженър...

327 тийзъра след новината за подготвящата се колекция-колаборация между двете сестри Дженър и подпечатана то Kylie Cosmetics, линията най-накрая придобива реални форма и размер.

Най-верните фенове на сестрите очакваха с нетърпение появата на някаква, макар и витиевата информация по повод колекцията, но от март 2019 до събота вечер миналата седмица такава напълно липсваше. Това, естествено, само прави приятното напрежение от очакването още по-голямо. Най-развълнувана от колаборацията, оказва се, е по-малката Дженър - милионерката. В началото на миналата седмица Кайли подсказа на феновете си какво ще представлява един от продуктите в следващата й колаборация, докато през уикенда не разкри един по един продуктите, някои от които съвършено нови за портфолиото на козметичната й компания.

"Толкова се вълнувам, че най-накрая мога да ви покажа Kendall колекцията, по която работим от толкова дълго време", обърна се Кайли към феновете си в Инстаграм, като допълнии изказването с някои задкулисни тайни - например, че кадрите са отпреди година/година и половина. "Бях страшно щастлива, че най-накрая ще работя със сестра си. Така че, да, с всичко случващо се, дебютът се забави доста. Много съм щастлива, че мога да я споделя с вас."


Кайли Дженър за децата, козметиката и милионите... фенове, пред Harper’s BAZAAR


Както може да се очаква от всяка колекция на Kylie Cosmetics, в комплекта влиза чудесна палитра с 15 цвята, вариращи от много ярки до универсални неутрални тонове и от матови до супер бляскави. Един от 15 цвята - High Gloss - е новият любим на Кайли, разбираме още от видеото.

Продуктът, който иначе прилича на обичаен lip-kit от Кайли, всъщност се отличава с универсално нова формула - носи името Sister Sister и съдържа молив и подходящо полуматово червило в неутрален, наподобяващ пепел от рози тон.

Още новости: Kylight Stick, Bronzer Stick и Blush Stick. "Развълнувана съм да посрещна и тези нови кремообразни стикове в семейството на Kylie Cosmetics", продължава Дженър, като разкрива, че освен трите, които виждаме от снимките, предстои премиерата на още много цветове. "Кендал ме видя, докато работех по мострите, и веднага поиска да ги включим в нейната колекция. Трите цвята, които виждате, са емблематичните за Кендал. Ако не мислите, че тази комбинация ще ви пасне, съм ви подготвила цяла гама от най-различни разцветки, идващи съвсем скоро."


Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals


Нов продукт за компанията е Blotting Powder, матираща кремообразна пудра хибрид - нещо, което с Кендал използват в последните месеци. "Кожата на Кендал е доста мазна, а моята започна да се омазнява наскоро. Нося тази пудра навсякъде със себе си в последно време. Животоспасяваща е. Може да се нанася с гъбичка, с бюти блендер, дори с пръсти. Понякога просто предпочитам да я нанасям с пръсти, но, да, формулата е направо страхотна."

Последният продукт на практика е обратното на пудрата: нова креация, носеща името Everything Everywhere Gloss. "Глосът също е специално желание на Кендал. Може да се нанася върху очите, върху скулите, върху устните - навсякъде, където си пожелаете. Невероятен е."


Година по-късно най-накрая можем да отбележим в календарите си: KENDALL от Kylie Cosmetics ще бъде достъпна (вероятно не за дълго) на kyliecosmetics.com на 26 юни!


Още интересни факти около промоцията на колекцията, освен че рекламният клип е заснет преди година, са "некредитираното" участие на Травис Скот и благотворителната кауза, за която ще отиде процент от продажбите: във видеото сестрите позират на фона на неиздавано парче на Травис, а част от продажбите ще отидат във фонд, подкрепящ правата на цветнокожите трансджендър хора. Припомняме още, че компанията на Кайли, мажоритарният дял от която бе продаден по-рано тази година, произвежда и дезинфектанти в полза на медицинските работници.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.