Следва

Глътка свеж въздух с LG DualCool климатик и PuriCare пречистватели

Дневен ХОРОСКОП - 23.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник се опитайте да останете стабилни и целенасочено да следвате целите си, като стриктно изпълнявате задълженията си. През този ден избягвайте притесненията, колкото и да са оправдани. Здравето ви е нестабилно, така че не се натоварвайте психически и емоционално. Днес вероятно ще възникне неочакван, но много силен конфликт - опитайте се бързо да изчистите недоразумението или да поправите причината за този спор.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще имате по-високи, но спешни разходи. Обърнете повече внимание на финансовите си отношения с роднини, представители на различни институции или клиенти. Във вторник ще бъдете изненадани от тайна или информация, свързана със събитие, което сте пропуснали в близкото минало. Днес вероятно ще създадете неочаквано запознанство, което ще има интересно развитие. Влюбените трябва да се стремят на всяка цена да създадат и поддържат хармония - в противен случай рискуват прекалено много.

Телец, Дева, Козирог: днес не се надявайте на обещание, което някой ви е дал през последните няколко дни. Повечето от ангажиментите ви ще бъдат свързани с деца или млади хора. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване. Опитайте се да избягвате хора, които имат лош манталитет или темперамент. В любовната си връзка проявете повече отговорност. Избягвайте да контролирате отношенията си въз основа само на собствените си желания.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще изпитате притеснения, свързани с личните ви страхове за бъдещето. Сега ще бъде по-важно да обърнете повече внимание на здравословните си проблеми. Днес едва ли ще преживеете някакви драматични събития. Внимавайте обаче за грешки, които могат да създадат объркване в живота ви. В любовта ще бъде важно да цари разбирателство с партньора ви; това ще ви осигури стабилност във връзката. Не е време да изясняваме минали грешки или проблеми.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник ще искате да сложите край на ангажимента или обещанието си, изпълнението на което сте отложили поради различни причини. Присъствието на нови хора в ежедневието ви ще има положителен ефект върху вас. Вторник няма да е подходящ ден за разрешаване на битови проблеми или материални конфликти. Влюбените трябва да се опитат да изпълнят желанията на партньора си, дори и да не отговарят на собствените им искания. Поглезете партньора си днес.

More Astro