Следва

Истории от живота: "Сивите коси ме направиха супермодел", Мей Мъск

"Приличаш на банан", критичният принц Уилям към Кейт

Тесничко, жълтичко, с детайли. 

Celebrities преди 3 години

Гардеробът и стилът на херцогинята на Кеймбридж не се харесват на всички, но фактът, че съпругът й понякога взима страната на критиците, се оказа изненада за феновете на двойката.

Въпреки карантината, членовете на кралското семейство продължават да подкрепят организации, чиито основатели се срещат с тях чрез видео разговори. Херцогинята на Кеймбридж, разбира се, няма намерение да губи статута си на основна икона на британския стил, затова се опитва да съответства на всяка инициатива и внимателно се подготвя за всеки онлайн повод, независимо дали е видео за социалните мрежи, или семейна конференция в Zoom с други членове на кралското семейство.

Видеоклиповете в Zoom ви позволяват да виждате само главата и раменете, така че Кейт разчита на тоалети в ефектни нюанси, красиви деколтета и постоянно променящи се прически, които не забелязвахме преди. Един от последните й аутфити ни припомни как преди време принц Уилям смело се шегуваше с роклята на жена си.


Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разговарят чрез видео чат с Анмър Хол

Това се случи по време на видеоконференция с австралийци, на която херцогинята се появи в яркожълта рокля. Ушита за Кейт през 2014 г., роклята направи публичната си премиера на едно от първите задгранични турнета на двойката, на които бе и бебето Джордж. В импровизиран разговор с жена от тълпата тогава, Кейт споменава шегата на съпруга си по повод дрехата: "Уилям каза, че приличам на банан!" Въпросната рокля е носена от Кейт отново на Уимбълдън 2016 г., което означава, че проблем с безобидната шега на съпруга си Катрин няма.


Истории от живота: другият принц Уилям



Херцогинята на Кеймбридж на Уимбълдън, 7 юли 2016 г.


Кейт и Уилям на операта в Сидни, 16 април 2014 г.

Кейт често носи класически прави рокли от този фасон в почти всички цветове на дъгата, но изглежда напоследък предпочитанията й се изместват в посока по-неглиже флорални алтернативи. Защото, ако роклите, изработени от висококачествени материали и с по-тясна кройка са много подходящи за официални събития, то във флоралните си рокли Кейт спокойно може да отиде и на официално посещение в организация, която покровителства, и на поло мач с децата, и да остане вкъщи по време на карантината.


Любимите бюти продукти на Кейт Мидълтън - 250 лева всичко!


Кейт е влюбена в такива рокли от известно време, в частност след като главният стилист на Кеймбридж Наташа Арчър излезе в отпуск по майчинство и Вирджиния Чадуик-Хийли пое задачата й да се грижи за аутфитите на херцогинята. Тя значително модернизира консервативния гардероб на Кейт, добави разчупени стилове и наред с другото подчерта солидно чара на флоралните рокли, които са не само женствени и една идея целомъдрени, но и много модерни. Този моден навик остана при херцогинята дори след завръщането на бившия й стилист.


Кейт Мидълтън във флорални рокли 2019г.


Кралски дрескод: чантите на Кейт Мидълтън, 10-те й най-любими



Кейт Мидълтън на Уимбълдън, 7 юли 2016 г.

Що се отнася до австралийското кралско турне през 2014 г., когато Кейт за първи път носи жълтата рокля - банан, то стана известетно не само заради гардероба й, но и благодарение на сладките прояви на малкия принц Джордж. В това пътешествие двойката повтаря стъпките на принцеса Даяна и принц Чарлз, които също обикалят семейно Австралия, но 31 години по-рано - през 1983 г. 


Като две капки вода: Принцеса Даяна и снаха й



Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж на Австралийското турне 2014г.

More Celebrities