"Приличаш на банан", критичният принц Уилям към Кейт

Тесничко, жълтичко, с детайли. 

Гардеробът и стилът на херцогинята на Кеймбридж не се харесват на всички, но фактът, че съпругът й понякога взима страната на критиците, се оказа изненада за феновете на двойката.

Въпреки карантината, членовете на кралското семейство продължават да подкрепят организации, чиито основатели се срещат с тях чрез видео разговори. Херцогинята на Кеймбридж, разбира се, няма намерение да губи статута си на основна икона на британския стил, затова се опитва да съответства на всяка инициатива и внимателно се подготвя за всеки онлайн повод, независимо дали е видео за социалните мрежи, или семейна конференция в Zoom с други членове на кралското семейство.

Видеоклиповете в Zoom ви позволяват да виждате само главата и раменете, така че Кейт разчита на тоалети в ефектни нюанси, красиви деколтета и постоянно променящи се прически, които не забелязвахме преди. Един от последните й аутфити ни припомни как преди време принц Уилям смело се шегуваше с роклята на жена си.


Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разговарят чрез видео чат с Анмър Хол

Това се случи по време на видеоконференция с австралийци, на която херцогинята се появи в яркожълта рокля. Ушита за Кейт през 2014 г., роклята направи публичната си премиера на едно от първите задгранични турнета на двойката, на които бе и бебето Джордж. В импровизиран разговор с жена от тълпата тогава, Кейт споменава шегата на съпруга си по повод дрехата: "Уилям каза, че приличам на банан!" Въпросната рокля е носена от Кейт отново на Уимбълдън 2016 г., което означава, че проблем с безобидната шега на съпруга си Катрин няма.


Истории от живота: другият принц Уилям


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.