Следва

Митове и нагласи към кастрацията, които ни пречат да вземем информирано решение за своята котка

Дневен ХОРОСКОП - 24.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда ще успеете да избегнете задълбочаващите се проблеми или конфликти, ако си премълчите в случаите на деликатни ситуации. Бъдете внимателни въс финансовите си и материални дела, тъй като има опасност от кражба или измама. През този ден изненадите в повечето случаи ще бъдат неприятни и ще бъдат един вид тест за способността ви да реагирате в подобни ситуации. Разчитайте на опита си досега и на мъдростта, която би трябвало да сте научили от подобни случки в миналото си. Финансово този ден ще бъде от полза за жените по някакъв начин. Ако днес трябва да пътувате за работа, създайте реалистични цели или планове, за да избегнете възможни разочарования.

Овен, Лъв, Стрелец: в сряда ще имате интересни професионални възможности. Избягвайте да реагирате на събития или коментари, подведени от действия или манипулации от страна на други хора. Днес ще имате различни ангажименти или пътувания, свързани с хора, които живеят извън вашето населено място. Отделете достатъчно време за медитация или просто почивка.

Телец, Дева, Козирог: сряда ще бъде интересен ден с неочаквано развитие на някои събития. Днес вероятно ще срещнете хора, които не сте виждали отдавна. Бъдете внимателни във финансовите си дела. В романтичната си връзка не се поддавайте на влиянието на собствените си емоции и капризи.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда ще трябва да намерите решение на проблем или проблем, възникнал на работното ви място или бизнеса през последните няколко дни. Ще трябва да направите компромис в отношенията си с колега или клиент. Любовната ви връзка ще се развива без смут и драма. Предстоят контакти с хора, с които имате общи преживявания от особено значение до края на годината.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда може да осъществите интересно пътуване, което е планирано предварително. Като цяло, днес приятните преживявания и новини ще дойдат чрез пътувания или чрез хора от други градове и страни. Използвайте благоприятните тенденции на деня, за да хармонизирате важни за вас отношения. Избягвайте да търсите отговори на въпроси, свързани с предишни връзки или конфликти.

More Astro