Следва

РЕСТАРТИРАЙ! с Restart Life Fest на 3 и 4 юли

Дневен ХОРОСКОП - 25.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък е важно да се съсредоточите върху практическата страна на живота си. Като цяло този ден носи повече напрежение, но обещава и да бъде плодотворен и продуктивен, с възможности за големи постижения. Поемете добър контрол над задачите и работата си, днес със сигурност ще успеете! Избягвайте да изпадате в проблемни или конфликтни ситуации, защото рискувате сериозно да навредите на връзката си. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, за вземане на важни парични решения. 

Овен, Лъв, Стрелец: предстои ангажимент с финансов документ или пари. Ако се поддадете на тенденциите на деня, ще бъдете емоционално нестабилни и ще приемете чувствително всяко нежелано развитие на ежедневните си задачи. Този ден носи интересни контакти с хора от различни разстояния. Денят е благоприятен за пътувания, ако имате такива планове.

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъдете раздразнителни и податливи на лесна конфронтация с хората около вас, които имат различни мнения. Такава конфронтация може лесно да се избегне от вас, ако наложите самоконтрол над емоциите си. Опитайте се да планирате реалистични неща, без да разчитате на нечии обещания и избягвайте да следвате единствено собствените си капризи.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои комуникация с непознати, което ще изисква да се приспособите към други характери и манталитети. За вас е важно да имате хармонична комуникация с мъжете, особено в професионалните или бизнес отношения. Четвъртък носи важен разговор или събитие, свързано с мъж, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще имате възможност да спечелите малък доход от работа, чрез семейни връзки или чрез институция. Днес може да се наложи да помогнете на жена, която изпитва известни затруднения. Помощта ви не е обезателно свързана с пари. В четвъртък ще преживеете важно събитие или ще имате интересна среща с жена, родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

More Astro