Следва

Принц Хари и Меган Маркъл с пръв добре платен договор

РЕСТАРТИРАЙ! с Restart Life Fest на 3 и 4 юли

Живот на пауза и разнообразие, дефинирано от стрийминг платформи и онлайн срещи.

All About Life преди 3 години

Това беше ежедневието и уикендите ни последните три месеца. Малко по малко всички се завръщаме към живота "преди", срещаме се с приятели и близки, виждаме колегите си, дори и на безопасно разстояние, пълним ресторанти и паркове, рестартирайки живота и лятното си настроение с пълна сила, осъзнавайки колко много ни липсваше.

Астрономическото лято вече настъпи, но гръмкото и мелодично начало на сезона сякаш още не е поставено. Затова едни много свежи хора ни канят да прекараме първия уикенд на юли в компанията на любими изпълнители, вкусна храна и забавления за малки и големи на завръщането на street-food фестивала Mood for Food Festival, този път в столицата и с нов образ – Restart Life Fest!

Купонът ще започне на 03 юли (петък), когато музикалното посрещане ще е от DJ Funkster, а културният елемент ще бъде "Пощенска кутия за приказки" и премиерното представяне на книгата "Петък точно в пет" на Китодар Тодоров. Вечерта ще завърши подобаващо с live концерт на Жлъч, Григовор и Гена a.k.a So Called Crew.

Съботният рестарт ще е с емблематичното и традиционно след всеки запой шкембе от Grindhouse. За най-смелите и най-верни фенове на Mood for Food през последните две лета и тази година организаторите са подготвили надяждане с люто съвместно с царете на чилито в България - Chilli Hills. За състезателните натури, обичащи всичко, което върви с бира, има предвиден и Джага турнир със специална награда от Cohones Brewery.

За съботното музикално настроение ще се погрижат DJ Skill и DJ дуото Booty Beatz, а официалното закриване на епичния юлски уикенд ще направят P.I.F. и Остава.

И двата дни някои от най-добрите street-food ресторанти ще се погрижат за вкусната страна на нещата, a крафт бирите и майсторските коктейли ще се леят като мед за душата.

Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването. Билети за фестивала ще се продават на място като стойността на еднодневния билет ще бъде 15 лв., а на билет за посещение на целия фестивал – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен, а организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът.

Готови ли сте за Restart? Повече подробности и ъпдейти за фестивала ще откриете ТУК.

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Валентина Иванова, Campaign Manager

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Пета... 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.