Следва

И всичко стана РУСО!

Пораствай красиво: 6 съвета от Изабела Роселини

Елегантна до предела на понятието...

Celebrity beauty преди 3 години

68-годишната актриса отбеляза рождения си ден на 18-ти юни, което е и поводът да се поровим в изобилните й интервюта и да откроим от тях няколкото малки тайни, които правят тази жена толкова интересна, бавно остаряваща, изящна и привлекателна. Познаваме Изабела Роселини на първо четене от "Синьо кадифе" на Дейвид Линч и "Смъртта й прилича" на Робърт Земекис, но и от дългогодишното й сътрудничество с козметичния гигант Lancome. За пръв път
френският бранд я наема в началото на 1980-те, когато италианката е на току-що навършени 30. Днес те отново са заедно, а примерът на Роселини доказва, че възрастта не пречи на красотата, а самата Изабела споделя своите тайни да старее с достойнство.


Големите любовни истории: Изабела Роселини и Дейвид Линч


Грижа за кожата
Започнах да използвам кремове още много млада. Имах крем за кожата на лицето, за около очите, както и слънцезащитен. Вярно е, че през зимата, когато е мрачно навън, често забравям да го ползвам, но с годините станах по-внимателна. Много е важно, за всички жени, да не пренебрегват SPF защитата.

Козметични процедури
Моето лично решение е да не правя корекции по лицето си. Но съм убедена, че различните вмешателства или инжектирането на красота са въпрос на личен избор на всеки. Ако някой се чувства така по-добре или му е по-спокойно - няма лошо. Работата е там, че като дете преживях тежка операция на гръбначния стълб и и дори само мисълта, че отново мога да попадна в болница, независимо че е в името на красотата, ме плаши. Вижте снимките на Симон Синьоре или Анна Маняни - те продължават да са красавици и на доста зряла възраст. Използването на ботокс също не влиза в моята философия. От една страна, имам ферма, ям изключително органична храна, съответно да инжектирам в лицето си отрова, която да парализира мускулите ми, дори и в минимални дози, ми се струва абсурдна мисъл.


Хиалуроновата киселина, супергероят на нашето време


Позитивното мислене
Определено твърдя, че позитивното мислене е част от самата ми същност, аз просто съм родена радостна. Винаги съм била благодарна на живота за това, което имам. Естествено, че като всяка жена, често се гледам в огледалото и все от нещо съм недоволна, но това не означава, че видяното ми действа разстройващо. Да, когато гледам шията си, видът й направо ме побърква, но веднага си казвам, че за сметка на това червилото ми стои прекрасно на устните, така че всичко е наред.

Обличане според възрастта
Да се обличаш съобразно годините си, да се обличаш елегантно или сдържано - всичко това са клишета. Вижте фантастичната Айрис Апфел, която носи безумни аксесоари и ярки принтове, и това й стои страхотно, други прекрасни жени пък са като изваяни в минималистичните си дрехи, в които се чувстват повече от удобно. Смятам, че дрехата трябва да бъде отражение на характера и начина ви на живот, на вас трябва да ви е удобно в нея. Елегантността за мен е равносилна на индивидуалността и личната гледна точка, останалото е подробност.


Стил урок на седмицата: 7 grown-up начина да носим кроп топ


Женска солидарност
За мен е от изключителна важност близостта с дъщеря ми, тази връзка между поколенията ни помага да усетим пулса на времето. По-голямата ми дъщеря Елетра беше на 10 години, когато се роди по-малкото ми дете - синът ми Роберто, тоест, аз в продължение на практически 30 години непрекъснато се чувствах майка, която постоянно трябва да се притеснява и да се грижи за някого. Когато децата пораснаха, усетих дори чувство на опустошеност, но в този момент собствената ми дъщеря стана майка и нашата връзка отново стана изключително близка.

За любопитството
Любопитството е нещото, което изпълва живота ми с интерес, а то не зависи от възрастта. С каквото и да съм се занимавала - снимки в киното, изучаване живота на животните, писане на сценарии, съм го правила с любопитство, задавайки си въпроса: "А какво би било, ако... ". Вътрешният ми интерес за мен винаги е бил водещ, много повече от външния успех, който може и да се случи, но може и да не се.

More from View Sofia

Много ми се иска тази почивка да я съчетая с тях. Да отидем трите някъде, защото от много време се каним да си направим една обща почивка

Други преди 7 години

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Джони Деп клекна: ще предостави в съда медицински данни за зависимостите си

Celebrities преди 4 години

56-годишният Джони Деп се е съгласил на искането на 33-годишната Амбър Хърд да предостави пред съда данни за лечението си от алкохолна и наркотична зависимости - информацията се появи на сайта на изданието Deadline. Съобщава се, че ищецът /Деп/ се задължава да подаде исканите документи на ответника /Хърд/ до 15 ноември.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи