Пораствай красиво: 6 съвета от Изабела Роселини

Пораствай красиво: 6 съвета от Изабела Роселини

Елегантна до предела на понятието...

68-годишната актриса отбеляза рождения си ден на 18-ти юни, което е и поводът да се поровим в изобилните й интервюта и да откроим от тях няколкото малки тайни, които правят тази жена толкова интересна, бавно остаряваща, изящна и привлекателна. Познаваме Изабела Роселини на първо четене от "Синьо кадифе" на Дейвид Линч и "Смъртта й прилича" на Робърт Земекис, но и от дългогодишното й сътрудничество с козметичния гигант Lancome. За пръв път
френският бранд я наема в началото на 1980-те, когато италианката е на току-що навършени 30. Днес те отново са заедно, а примерът на Роселини доказва, че възрастта не пречи на красотата, а самата Изабела споделя своите тайни да старее с достойнство.


Големите любовни истории: Изабела Роселини и Дейвид Линч


Грижа за кожата
Започнах да използвам кремове още много млада. Имах крем за кожата на лицето, за около очите, както и слънцезащитен. Вярно е, че през зимата, когато е мрачно навън, често забравям да го ползвам, но с годините станах по-внимателна. Много е важно, за всички жени, да не пренебрегват SPF защитата.

Козметични процедури
Моето лично решение е да не правя корекции по лицето си. Но съм убедена, че различните вмешателства или инжектирането на красота са въпрос на личен избор на всеки. Ако някой се чувства така по-добре или му е по-спокойно - няма лошо. Работата е там, че като дете преживях тежка операция на гръбначния стълб и и дори само мисълта, че отново мога да попадна в болница, независимо че е в името на красотата, ме плаши. Вижте снимките на Симон Синьоре или Анна Маняни - те продължават да са красавици и на доста зряла възраст. Използването на ботокс също не влиза в моята философия. От една страна, имам ферма, ям изключително органична храна, съответно да инжектирам в лицето си отрова, която да парализира мускулите ми, дори и в минимални дози, ми се струва абсурдна мисъл.


Хиалуроновата киселина, супергероят на нашето време


Позитивното мислене

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.