Най-големият в света флагмански магазин на Huawei отвори врати в Шанхай

Най-големият в света флагмански магазин на Huawei отвори врати в Шанхай

5000 квадратни метра, улица с поетично име - "Източен Нанжинг", центъра на Париж на Азия - Шанхай. Huawei си го заслужи!  

 

Това е най-големият флагмански магазин на китайския технологичен гигант в света, можем само да си представим усещането...  

Сградата е построена през 1945 г. в стил ар деко от британски магнат в сферата на недвижимите имоти – г-н Силас Аарон Хардун. След прецизен ремонт с модерен дизайн и материали, историческата сграда заживява нов живот, изпълнен с хора, които обичат да се забавляват, учат, споделят и правят иновации.

“Huawei винаги e ценял силната връзка със своите потребители, която определено не е просто между купувач и продавач. Компанията ни има много по-дълбока връзка с клиентите. Флагманският ни магазин е място, където потребителите, търговските ни партньори и разработчиците се събират заедно“ - споделя Ричард Ю, Изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. "Huawei винаги изгражда зона на безгранична свързаност - Seamless AI life, която дава възможност на потребителите да изследват възможностите на AI живот, където безгранична свързаност и IOT (Internet of Things - Интернет на нещата/вещите) се вплитат в едно цяло.“

Вековна сграда, подновена със съвременен дизайн

Сградата на новия дом на Huawei има статут на исторически обект от II степен, а някога е била дом на популярната в Шанхай компания - Laou Kai Foo & co. Сградата е свидетел на възходи и падения в търговския живот в Шанхай през последните 100 години. При последното си обновление, сградата Нанкин се превърна в „Градският площад“ на Huawei.

Huawei запазва оригиналната форма и функция на тази сграда чрез иновативен дизайн, така че сградата да съхрани своя чар. Тази културна и историческа забележителност е подновена сега, за да посрещне новото поколение потребители.

Оригиналната вътрешна архитектура е запазена, а материалите, вкл. декоративната мозайка terrazzo подсилват историческата визия на новата сграда.

Цялата продуктова зона на първия етаж е проектирана с големи прозрачни стъклени прозорци, за да се внесе възможно най-много естествена светлина, което освен че намалява консумацията на енергия, премахва бариерите между вътрешно и външно пространство.

В зоната на първия етаж – HUAWEI Seamless AI life, е използвано разделяне на пространството в стил ар деко. Окаченият таван създава усещането за многопластовост. Гениалните дизайнери са постигнали баланс между форма и функция, скривайки изводите за климатичните системи, панелите за достъп и всяко помощно техническо оборудване.

Seamless AI life

“Благодарение на 5G и AI технологиите, интелигентното и интегрирано потребителско изживяване чрез Seamless AI life е възможно. Думите всъщност не могат да опишат до каква трансформация на нашия живот ще доведе това. Затова искаме потребителите да дойдат в нашия флагмански магазин, за да изпитат лично всички удобства, които предлага подобрения AI живот, който идва съвсем скоро“, споделя Херман Жу, CMO на Huawei.

На първия етаж e изложена пълната продуктова гама на Huawei, покриваща 12 различни потребителски сценария. Тук потребителите могат да тестват и закупят продуктите, които са ги впечатлили.

Вторият етаж разкрива интелигентно преживяване в още 5 различни сценария: Smart Home, Mobile Office, Fitness & Health, Easy Travel и Entertainment. Потребителите могат да усетят интелигентно свързвания живот, благодарение на функции като „преминаване на домашен режим с един клик“, мултиекранна колаборация, синхронизация на данни в реално време, MeeTime и лесно пътуване. Те могат реално да видят ползите от удобството, внесено от научно-техническия прогрес.

"Градският площад" приветства хора с близки интереси

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.