Следва

Дневен ХОРОСКОП - 26.06.2020

Ваканцията на известните: Джей Ло и банският за $69

"Лято 2020", Епизод 1. Следва продължение...

Health преди 3 години

Джей Ло може и да отбеляза първата си среща с плажа за това лято, но в Редакцията отброяваме вече ТРЕТА среща с Ваканцията на известните. След като ахкахме достатъчно дълго по стегната фигура на Сара Джесика и завидяхме благородно на Бела и Хейли за момичешкото рандеву до Сардиния, е време да приветстваме звездата на всяко лято и кралица на изрязаните бански костюми - one and only JLo.

Джен и любият й Алекс се отправиха на романтичен яхтен круиз - разбираме от пост в Инстаграм профила на горещата латина, на който позира с изкусителен бял бански, украсен с логото на Guess и подчертаващ изваяната фигура на 50-годишната изпълнителка. Както обикновено, в малкото си почивни дни Лопес категорично отказва да носи грим или да фризира косата си - за това предобре се грижат солената вода, слънчевите лъчи, океанският бриз и най-вече естествената й красота.

"Първият уикенд от лятото", озаглави снимката си Дженифър, а феновете не се забавиха с коментарите как карантината не е успяла да добави нито грам върху тренираната физика на певицата: "Гореща работа!", "Джен, ослепителна си както винаги", "Не можеш да бъдеш описана с думи!", "Красива си както винаги, а фигурата ти е огън!" Ами, невъзможно е да не се съгласим с всеки един от тях, нали?

ОТТУК, ТУК и ТУК пък крадем дословно плажната визия не Дженифър - в каквато разцветка предпочитаме.

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.