Следва

Breathtaker - Детско яке 3 Pommes

Аксесоарите и особеното им значение в Новогодишната нощ

Не знаем кое е по-приятната задача - старателно да избираш подаръци за близките с много любов или да гласиш...

Shopping преди 14 години

Не знаем кое е по-приятната задача - старателно да избираш подаръци за близките с много любов или да гласиш себе си по празниците. Но знаем, че и двете могат да се окажат адски трудни и досадни задачи, ако се правят в последния момент и времето навън не те улеснява.

За късмет на всички нас, които винаги отлагаме до последно подготовката за празника и след това ни се налага да се борим с времето, за да ни постигне, някой някога е измислил моловете.

Тези големи сгради имат всичко, от което се нуждаеш. Удобен голям паркинг, магазин от голяма верига супермаркети, от който да купиш всичко за празничната маса, много магазини с любимите ти лейбъли и ред полезни вещи, заведения за хранене, да хапнеш в случай, че огладнееш или да пийнеш горещо и ароматно кафе и кино, където да отдъхнеш след дългия шопинг ден. Естествено има професионалисти, които могат да се грижат за детето ти, в случай, че наистина много бързаш и най-важното топло, сухо и удобно е.

Затова тази седмица отново изпратихме двама наши редактори в Mall of Sofia, този път в търсене най-готините дамски аксесоари за новогодишната вечер. Кристина (редактор шопинг) имаше задачата да избере аксесоари допълващи една елегантна визия, а Мария (редактор мода) - такива за парти.

Кристина 
"Представям си такива аксесоари около малка черна рокля, косата нека е прибрана в по-разпуснат кок или права, спускаща се надолу, а гримът трябва да е много умерен. Подходящи са за красиво и елегантно парти в изискан ресторант.

Мария
"Нека новогодишното ти парти да е цветно и весело, защото както посрещнем Новата година, така ще ни върви, а и старата си заслужава достойното изпращане. Момичето, за което избрах аксесоари ще е в мини рокля или пола, може и с клин или къси панталони, цветен топ и с рошава и буйна прическа. Гримът си го представям изразен в цветна спирала и лек гланц, за да не стане претрупване".

More Shopping